Fesztiválra hangolódva

A nyár mindig hangos a különféle fesztiváloktól. Sokan már alig várjuk, hogy elkezdődjön a szezon, s már akár hónapokkal előtte azon törjük a fejünket, melyiket is válasszuk a sok közül. Miután kiszemeltük a legvonzóbbat, mi nők, azonnal elkezdünk azon agyalni, hogyan is jelenjünk meg. Az idei fesztivál sminktrendjéről Varga Lívit, a LIV’s VISAGE szalon tulajdonosát kérdeztük, aki három csodás tippel látott el minket.

„Ezt a sminket azoknak ajánlom, akik nem annyira bátrak, ami a fesztiválsminkeket illeti. Az élénk rúzs mindent megold es feldob!”

„Tudni kell, hogy a fesztiválokon nem létezik olyan, hogy sok! Idén nyáron kifejezetten trendinek számítanak a különféle csillámok, minél fényesebb, annál jobb címszó alatt.”

„Nagyon közkedveltek az indiánstílusú sminkek is, melyek igazán különleges megjelenést biztosítanak viselőjének.”

Extra tipp Lívitől: „Fesztiválokon bátran nyúlhatunk a kiegészítők után, legyen az egy szép kalap, vagy akár egy színes virágkoszorú.”

Babos Kitti, az idei Felvidék Szépe döntős lányának véleményét is kikértük a témával kapcsolatban. Kíváncsiak voltunk, a fiatal szépség vajon hogyan vélekedik a fesztiválokról, az ottani viseletekről.

„Nem vagyok nagy fesztiválozó, bár tavaly is voltam a Szigeten, de inkább a koncertek érdekelnek, mint maga a fesztiválfeeling, vagy a sátorban alvás.

Én egy teljesen egyszerű, bulis sminket viseltem, de összességében is a kényelemre helyeztem a hangsúlyt, úgyhogy nem estem túlzásokba e téren sem. Ennek ellenére nagyon szeretem a feltűnő sminkeket, de inkább csak másokon, magamon nem annyira.

Az öltözködés során is arra kell figyelni, hogy ne érezzük feszélyezve magunkat, tudjunk mozogni abban, amit viselünk.

Szerintem ideális lehet egy laza felső, magas derekú rövidnadrággal és egy kényelmes cipővel, ami akár platformos is lehet.

A lényeg, hogy ne felejtsük el, hogy éjjel le fog hűlni az idő, még ha napközben ez lehetetlennek is tűnik, tehát készítsünk be meleg váltóruhákat is. :-)”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább