Szigi-szemmel

Magyarországon tombol a vizes vb, amelynek megnyitója „elenyésző” 3,4 milliárd forintba került.

– Orbán csallóközi s***lyuka, a korkep.sk (érthetőség kedvéért – körkép.sk) balliberális sajtót emleget, köztük az Új Szót is! Azért a tót Robertja átgondolná ezt az összeget…


Megnéztem egy filmet.

– közben megtudtam mi kell a körömgombára (canespro), derékfájásra (voltaren), visszeres lábakra (detralex), és ha sok chipset ettetek a film alatt, és nem megy a szellintés, meteospasmyl kell puffadásra. Hanyatlik a gyógyszeripar?!


Vasutas kerestetik.

– a 600 millióból épített felcsúti kisvasút munkatársakat keres, mivel növekedett az utasok létszáma napi 10 utasra.


Körözött személyek jelentek meg a fészbukon.

–  Soós gyereknek Bulgáriába kellett utazni a zsaru után, hogy töröljék a pátranie-t, mivel ott töltötte szabadságát a fakabát.


Bayer-n!

– na nem a német focicsapat, hanem egy agyament őstulok, aki lemarházta a pápát. Legközelebbi plakátkampányon maga Ferenc pápa lesz látható Soros Gyuri bácsival.


Amcsik kecskékkel jógáznak.

– képzeljük el, hogy Antal Ági jógastúdiója előtt terelgetik a nyájat, vagy Kašpar Andi bodystylingezik pár öreg szakállassal! 😀


Bűncselekmény!

– állítólag a nagy erőkkel folytatott nyomozás még nem vezetett eredményre Dunaszerdahelyen, és a föld nyelte el a dolcsegabana karórát, brillgyűrűvel, napszemüvegestül. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.


Nyert a DAC!

– de ez egy külön téma. 😀

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább