Játszott a DAC

Valami érződött a levegőben vasárnap, Szent István államalapítónk ünnepén. Minden úgy kezdődött ahogy szokott, és a latolgatások ellenére Marco Rossi a lehető legjobban választotta meg a kezdő tizenegyet. A DAC-szurkoló első meglepetéséből (totálfutball) akkor ocsúdott fel, mikor csapatunk Pačinda góljával már vezetett is. Röviden értékelve…

Lelkes Ernő felvételei

Macej

Ismételten magabiztosságot adott védelmünknek és bizony ziccert is fogott…


Huk & Šatka

A két belső védőnk talán már Liba–Šrámek duóra kezd hasonlítani. Šatka olyan intelligenciával játszott Zsolna ellen, hogy régen láttam hasonlót, Huk pedig kiegészítette.


Živković & Davis

Kicsit elhalványult teljesítményük a nagyon jó napot kifogó középpályánk mellett, és becsúszott néha egy-egy hiba is, viszont tették a dolguk rendesen.


Ljubičić

Kapitányunk felnőtt a feladathoz, és teljesítményét egy szép góllal koronázta.


Pambou

Nem is értem, az előző edzők miért nem látták, hogy kihagyhatatlan. Motoregér, ala teherbírás!


Kalmár Zsolti

Láttam az oroszok ellen a Groupama Arénában, és örültem, mikor ide hozták. Zsolti játékában még felfedezhető néhány hegedűvonás a magyar futballstílusból, viszont egy fiatal kész játékos, aki sok örömet okozhat a DAC szurkolóinak.


Vida

Számomra picit visszafogott a játéka, viszont az edző bízik benne. Kondícióban van tőle gyengébb is.


Čmelík

Ízig-vérig támadó játékos, viszont még nem összerakott a játéka. Vannak üresjáratai és erőben nincs kellő szinten. Az olyan ziccert pedig illik berúgni.


Pačinda

Ismét bizonyította, hogy a csapat gólfelelőse, akiben maximálisan érzem a tudást, de mikor egy labdaváltást követően lepacsizott Kalmárral, olyan érzésem támadt, hogy ketten is meg fognak férni abban a bizonyos csárdában.


Marco Rossi

Hibáztál edző, és elcserélted magad, amire hajszál híján ráfizettünk. Kalmárban volt még legalább 10 perc, és Čmelíkben is 8, ami nagyon sok, hiszen félt tőlünk a Zsolna. Cserékkel felhoztuk az ellenfelet, mert sajnos nem tudtak kellően felpörögni. Kostrna középre cserélése, talán jobb lett volna Kontár Zolikánál.

Teljesen megérdemelt győzelem, és aki azt hiszi, hogy ez a Zsolna gyenge, az óriásit téved. Mert a DAC jó!!! Hajrá DAC!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább