Szigi-szemmel

Körforgalom Dunaszerdahelyen

– rekordidő alatt épült újjá Dunaszerdahely körforgalma. A szkeptikusok és kritikusok egy óriási hibát véltek felfedezni kivitelezésében: állítólag a körforgalmat jelző tábla megtöri a horizontot. :-J


Pazar koncert a Kukučínon!

– szinte a tűt sem lehetett leejteni a Fortissimo Band & Friends koncertjén a Kukučín utca végében. Hetekkel a koncert előtt elkeltek a jegyek, viszont az élőképek alapján még lefért volna vagy 20 asztal.


Missq Dunaszerdahely!

– hetek óta 50%-os árkedvezmény van városunk egyik legpatinásabb butikjában, és már az új kollekciós télikabátok is a vállfákon díszelegnek. Na de kérem, múlt héten még 38 fok volt árnyékban.


Buddha ereje!

– a fészbukos lányok Buddhához fohászkodnak. Csak nem facér? :-O


Műkörmök és zeneszámok a fészbukon!

– kriptográfusok megfejtették a nősek és férjezettek üzeneteit a fészbukfalakon. Jelentései: műköröm = jöhetsz, apukám elment munkába; zeneszám = bejöttek az oroszok, tali egy hét múlva.


Fitnesz!

– értékét veszítette a férfitársadalom, mert néhány amazon a fitneszt választja „párjául”. Megjegyzem: az egykezes zománcozott menetes rúd elég jó méretnek tűnik. 😀


Falunapok!

– Számok tükrében az idei kisudvarnoki falunap: a szórakozni vágyóknak 8 eurójukba került belépni, a focimeccsre pedig 3 euróba. Idén nem lett az Év faluja a község, viszont 5:0-ra verte szomszédvár Nagyudvarnok csapatát.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább