Tíz megjegyzés, avagy a nagymihályi három pont a legexkluzívabb DAC-hír, amióta piszálek vagyok

Mottó: a huste.tv azért létezik, hogy a sok jó minőségű közvetítés mellett a DAC meccseit látványosan el…rja – főleg azokat, amelyeket rekordszámú felvidéki nézőszám kísér…

  • Kaptunk egy ordító potyeszt mindjárt a meccs elején, ebben rengeteg DAC-játékosnak benne volt a keze, talán még az aranykezű Nagy Bélának is, és lehet, hogy én is hibáztam.
  • Ezen a meccsen is eléggé változtatott Rossi a kezdő tizenegyen, és bár nem biztos, hogy a legmegfelelőbb rendszer számunkra a 4-2-3-1, de jelenleg a legbiztonságosabb, a Safety first jelmondat helyes alkalmazásának veszem.
Lelkes Ernő felvételei
  • Eszméletlenül jó érzés nézni mostanság az utolsó erejéig, az utolsó vérig küzdő Pacsit, akinek a meccs végén már szinte egy egyszerű lépés is fáj, főleg ha visszaemlékszem arra a Pacsira, aki nem is olyan régen lézengett demotiváltan a pályán.

Manapság igazi csapatjátékos és rettentőn fontos gólokat rúg.

 

  • A Huste közvetítése alapján nem merem mélyebben elemezni a meccset, mert csak momentumokról tudnék beszélni, és… szóval, így nem lenne korrekt tőlem egy mélyebb hangvételű cikk.

  • Ritka gólt rúgott Davis, ilyen gólokat csak a nagyok képesek összehozni. Jó hír, Davis újra közeledik az eddigi top formájához, de van olyan opció is, hogy a közeljövőben eddig nem észlelhető nagy dolgokat látunk tőle.
  • Macej. Minden meccsen van egy talán meccsdöntő védése, de… harmadik gólt kapta sorozatban, amelynél egyszerűen lebénult. Továbbiakban is remek kapusnak tartom, de ezeket a dolgokat orvosolni kell, s ha sorozatosak, akkor nyilvánvaló, hogy a kapusedzőnek is kellene lendíteni az edzéseken.
  • Ez nem az első idegenbeli meccs volt, amelyen fordítottunk, s ez remek jel arról, hogy

mentálisan kezd működni a team spirit, akkor is, ha bajban vagyunk.

 

  • Čmelík és Ľupták. Csupán egy momentumról tudok beszélni –  Ľupták remek szereléséről, amely talán a meccs legszebb pillanata volt.
  • Huszonegy pontunk van. Ma reggel, amikor felkeltem, a mobilon megnéztem az e-výsledky-n, hogy harmadikok vagyunk. Tudtam, de olyan jó eljátszani azzal a gondolattal, hogy nem is sejtem, milyen a helyezésünk…

Jeeee… Harmadikok vagyunk! De jó ezt eljátszani kétszer, tízszer…

 

  • Amióta írok, volt egy extra fontos hárompontos meccs – 2014 tavasz, DAC-Nagyszombat, de akkoriban gyakorlatilag minden három pont extra fontos volt, viszont ez a három pont… Exkluzív, rohadtul hiperfontos három pont. Pont.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább