Szigi-szemmel

Séfek séfe

– szinte felrobbant az internet a Csallóközben a TV2 gasztro-tehetségkutató versenye alatt, és lám Tatai Róbert megcsinálta. Úgy hírlik, Dunaszerdahely és Bős városok sznobjai fél kezüket odaadnák a győztes egy menüjéért. Robi, ha megkérnélek, egy marhapörköltet a pornépnek is készíts.


Felcsút

– 7 légióssal állt ki a Puskás Akadémia futballcsapata a magyar gyerekekkel felálló Paks ellen, végeredmény 1:2 a Paksnak. Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetőedzője meg is állapította a mérkőzés után, hogy ők biza nem a Barcelona. Őszintén, lehet benne valami!


Lakodalom

– nem csitulnak a kedélyek az év lagzija körül a fészbukon. A rengeteg fénykép mellett megtudhattuk, ki készítette a levestésztát, és a rossz nyelvek cipősdobozokról beszélnek, ami tele volt fehér borítékokkal. Akkor ágyhuzat meg étkészlet nem is volt?


Cigányüldözés Dunaszerdahelyen

– a postás mindig kétszer csenget, és általában a cigány lakosokhoz. Üldözési mánia vagy a postás szereti a csucsogót?


Nemzetközi békemaraton

– Jozef Urban péniszhimbáló futama nézettségi csúcsokat döntögetett a para-Barakon. A sarki boltban meg is jegyezte a kiszolgáló hölgy: nem az számít mekkora, hanem az, mennyi ránc van rajta!


Fészbuk-gasztro 

– e héten az esti főzések fődíját egy tájföldi csípős leves vitte, amelyre mindenki a nyálát csorgatva éhezett, viszont a Mini presszó gasztrofelelőse, Fece csak annyit mondott: ez kétszer csíp b@zdmeg.


Dunaszerdahely

– két említésre méltó esetet jegyezhetünk a városban a múlt hétről.

  1. Nem lesz fizetős a nagy tradíciókkal rendelkező Csallóközi Vásár.
  2. A betontömbök a helyükön maradnak, és lendült a középső ujj. (lefordítom magyarra: BEKAPHATJÁTOK! – üzenték Elekék)

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább