Szigi-szemmel

Politika 

– a politika jegyében teltek az elmúlt hetek, megtudtuk, hogy minden választó önzetlen. Rendezvények sora zajlott, amire saját magukat hívták meg az érintettek.


Rendőrség

– a fészbúkon keresi a rendőrség egy talált bicikli tulajdonosát. Nem kellene Černákot megkérdezni a dologról, tuti útbaigazít.


Bősiek Bősért 

– hirdetések halmazát találni az oldalon: „kozponti szerelot”, pucolt diot és kiadó „chatat” is találhatunk ott, de van „pedikur” meg „manikur” is.


Szülinap 

– egy hölgy olyan népszerű a fészbúkon, hogy szülinapi jókívánságai lefagyasztották a messenger rendszerét. Szakemberek dolgoznak a hiba javításán.


 KAPCSOLATBAN

– sikeres távol-, magasugrónőnk megtalálta szíve választottját, amit a szerelmes maccsó rózsával és Milka csokival meg is pecsételt. Reméljük az „edzőtábor” sikeres lesz és a kis atléták nem hallgatóznak!


Nélküled 

– enyhén szólva dezorientált volt a DAC-himnusz a nagy meccs előtt, de Noszek Zsolti szerint ez remix változat volt. Nem tudom, a Csemadoknak van népdalcsoportja, lehetne együtt gyakorolni.


25% százalékos részvételi arány mellett

– reggel a bótban Gyuszibá azt mondta: a pofámról leégne a bőr rongyos 3-4 ezer szavazattól, amit néhány „politikus” jelöltünk kapott ebbe a tolvajvilágban!

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább