Szigi-szemmel

Malom utca 309

– egy élelmes szülő a szicíliai Corleone család törvényeiből merített inspirációt kamasz fia fegyelmezésére. Reménykedjünk, betonba önteni nem fogja a gyereket, kedves anyuka.


USA

– egy felmérés alapján, egy nemzet sem szereti jobban az Amerikai Egyesült Államok elnökét, Donald Trumpot, mint a magyarok. A fél világ röhög, a másik fele sír, de ezek már megint nem tudják, hova kell nyalni.


DAC

– állítólag újabb eljárást indítványoznak a Slopan ultrái, mert egy több sört fogyasztó DAC-szurkoló piros fehér zöldet hugyozott a MOL Aréna toalettjében. Nem lesz ebből elég gyerekek, hiszen megkaptátok az üzenetet, hogy inkább a saját stadionotokkal foglalkozzatok?!


Dunaszerdahely városa

– a városi konzultáció (nem nemzeti!) jegyében feltették a kérdést városunk lakosságának, hogy legyen-e a posta előtt jelzőlámpa, avagy ne legyen. Polgármester urunk konstatálta, hogy elsöprő fölénnyel, 73,8 százalékkal az igennel szavazók nyertek – 26,2 százalék más lehetőséget szeretne. A konzultációra (nem nemzeti!) 252 (!!!) vélemény érkezett.


Szexuális zaklatás

– botrányba keveredtek már színházigazgatók, médiamogulok, előadóművészek, sőt vállalatigazgatók. Érdekes, hogy villanyszerelők, kőművesek és marhapásztorok még nem érintettek az ügyben. Most akkor ki is itt az értelmiségi, kérem?


Edzősors

– a Gyirmót FC Győr vezetősége azonnali hatállyal szerződést bontott Laco Molnár vezetőedzővel. Nevadí Lacko, a felvidéki válogatott éléről kirobbanthatatlan vagy, aztán majdcsak találnak neked valamit még.


Isztambul, november 9–13.

– egy csodálatos kirándulást követhettünk figyelemmel a fészbukon. November 9-től, a késő délutáni óráktól egészen november 11-ig, 19.47 óráig összesen 611 (hatszáztizenegy) fényképben és 8 videóban gyönyörködhettünk. Köszönjük Pethő Csaba, reméljük még nincs vége?!


Szingli szülők

– egy brit felmérés szerint a szingli szülők is rendszeresen élnek szexuális életet. Vajon milyen eredmény születne Dunaszerdahelyen a „boldog” házasságban élők körében?!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább