Szigi-szemmel

Városfejlesztés 

– hetek óta lázban tartja a várost egy mega beruházás, amit polgármesterünk szeretne megvalósítani, mégpedig egy jelzőlámpa a Fő utcai postahivatal előtt lévő gyalogosátkelőhöz, amiről még hatástanulmány nem készült, és csak a programozáson függ a hatékonysága. (nyilatkozta a polgi). A Mini presszó törzsvendégei a reggeli beöntésnél készítettek egy hatástanulmányt. Köszönjük!


Művelődés 

– egyre népszerűbb az idézetek megosztása mostanság a fészbúkon. Ha Jókait vagy Kosztolányit nem is, legalább ezeket a baromságokat elolvassa a „értelmes” csallóközi.


Gasztronómia gyermekkorunk ízeiből

– krumplifőzelék (tejszín kellene bele) tükörtojással, virslivel, fokhagymás pirítós (kicsit tovább pirítani, kérem) fehér retekkel és paradicsommal, gyömbértea és a fenomenális mézes puszedli, amit nagyi táskája rejtegetett anno. A szakember véleménye szerint elég szeles ez estére, de ha már megfőztétek, legalább nyissatok ablakot.


Politika

– kiderült, hogy MKP elnökét régi barátság fűzi Matovič Igorhoz. Na, ugye nem is hülyeség a kétnyelvű DAC-sál…


Luxory flowers 

– két szervezet tartja rettegésbe városunkat. Egyik, akik ültetik a rózsabokrokat, másik, akik gyilkolják a gyönyörű virágokat. Láttunk már 170 rózsaszálat is beletuszkolni egy dobozba, de az átlag dunaszerdahelyi megelégszik a 20-50 szál mennyiséggel. Vajon mit szól ehhez Győry Szilveszter rózsanemesítő?!


LEGENDARY Music Pub & Restaurant

– egy sokrétű állásajánlatot tettek közzé a minap az étterem illetékesei. Életrajz és referencia beküldése elengedhetetlen, szolgálati gépjármű, ami megfelelő technika bizonyítvánnyal is rendelkezik a munkakör tartozéka. Jelige: ételkihordás.


Black Friday 

– idén a Dunaszerdahelyi járásban keddre esett a fekete péntek, amit a NAKA hozott Rajo fedőnévvel. Rossz nyelvek szerint néhányan évekre előre bevásároltak.

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább