Szigi-szemmel

Starý Smokovec

– A csallóköziek kedvenc síparadicsoma, ahol a szlovák cigányok magyar mulatóst játszanak. „Mert a nézését meg a járását”, de valljuk be, az öreg Daska jobban húzta Dunaszerdahelyen.


Politika

– Michal Kovačič, a Markíza televízió műsorvezetője kétségbe vonta a Magyar Közösség Pártja elnökének nyelvtudását. Nos, akkor mi van, ha nem beszéljük teljesen a nyelveteket, hozzatok fordítót vagy tanuljatok meg magyarul. (addig)


Mikulás 

– közösségi portálokon dúlt a mikulásverseny, vajon ki rakja fel a legszebb Mikit és a legnagyobb csomagot. Az idei hierarchikus összecsapást az M2 Télapó Expressz nyerte a Magyar Vasúttörténeti Parkban.


Magyarország 

– a világ leggazdagabb vízszerelője Felcsútról helikopterrel jár vadászni. Nem tudom, a Mol Arénához terveztek valamilyen leszállópályát?


Kadarkút 

– a Somogy megyei kisvárosban egy 35 éves megözvegyült pedagógus, és 15 éves diákja viszonyáról cikkezik a média, amit a helyiek nem akarnak elhinni. Nem zörög a haraszt, de remélhetőleg jól tanult a nebuló plusztantárgyakból is.


Baleset

– Kis Grófoék szenvedtek balesetet az M1-es autópályán, de hál’ Isten, mindenki jól van. Az érintettek nem szeretnének nyilatkozni a baleset részleteiről, de annyit elárultak: dik a buzeráns kamion.


A Fészbuk megkérdezte 

– a közösségi portál megkérdezte használóit, ha valakit visszahozhatna az élők sorába, ki lenne az? Sokan válaszoltak, de ajánlanám először megkérdezni az érintetteket, vajon visszajönnének-e.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább