Szigi-szemmel

Gasztronómia 

– finiseltek a kocsmai főzőversenyek, a keleti lakótelep „Barna bódés” káposztafőző versenye simán zajlott, senki sem került az ügyeletre, és a tűzoltókat sem kellett riasztani.


Téli úszás 

– a nagy tradíciókkal rendelkező megmérettetést idén is megrendezték. A Gibraltári-szoros átúszását és a bajorországi jeges világbajnokságot egyéb elfoglaltságai miatt kihagyó Dombi László személye emelte a verseny nívóját. Laci edzés nélkül, ruhástól vágott neki a pár fokos víznek. A promile-t nem mérték.


Reklám ideje

– a novemberi karácsonyfák és a decemberi húsvéti tojások után megjelentek a farsangi reklámok. Városunk hitehagyott képviselője már a jövőre gondol, és figyelmünkbe ajánlja a 2018-as farsangi bált. Csak el ne késsünk, gyerekek!


Szalámi

– Dunaszerdahely egyik legtehetségesebb fotósa a minap szalámivéget kapott a hentesnél. Fel is kapta a vizet, na nem a szennyezett vizet, és jól megmondta Gyuszi a hamis elárusítónőnek.


Reklám

– idén megjelent a Szigi-szemmel első reklámfelülete, amit Plošina Somi-trans barátom csak így kommentált: Köcsögöt csináltak belőled, Szigi?! Na de „plošina” nem fért volna a bögrére.


Zaklatás

– újabb zaklatási botrány rázta meg a közvéleményt, és Havas Henriket sem kímélte a „hullám”. Mi itt, a Csallóközben sokan vagyunk, akik örülnek, hogy még feláll tanár úr!


Találós kérdés

– Ki az? Dunaszerdahely szomszédságában lakik, Gasparovič köztársasági elnök barátja, mindig megmosott luxuskocsival közlekedik és volt polgármester. A helyes megfejtők közt egy Szigi-szemmel bögrét sorsolunk ki.

 

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok! 

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább