Szigi-szemmel

Rock 

– Dunaszerdahely fiatal heavy metalt játszó rockbandája énekest keres. Gyerekek, nem kellene megkérdezni Dombi Lacit, ha már a téli úszást abszolválta a Félútin, lehet énekelni is tudna.


Hölgyválasz 

– Egy poszt hozta orgazmusközeli helyzetbe a hölgyeket a fészbukon. Idézem: Erős emberek ritkán rendelkeznek könnyű múlttal. Megjegyzem, a néphiedelem szerint kis ember nagy fa… bottal jár!!


Sport

– idén is folytatódott a magyar sport mélyrepülése, Magyarország kézilabda-válogatottja kikapott Csehország válogatottjától, itt is elmegy a világ, gyerekek. Viszont Fucsovics Marci az Australian Openen a nyolcaddöntőben Roger Federer ellen játszott, amit történelmi sikerként könyvelt el a magyar sajtó. Állítólag, akik ott voltak, azt mondták, ha Federer kezében egy tollaslabda-ütő van, húr nélkül is megnyerte volna a mérkőzést.


Nyugdíjasklub 

– indult a kampány kedves olvasó, a dunaszerdahelyi nyugdíjasklubban farsangi bált rendeztek. De ugye, nem súgták meg a rendezők, kire kell majd szavazni?


Mulatási ala Csallóköz 

– rengeteg képet láthattunk a közösségi portálokon az utóbbi hetekben megrendezett bálokról, így hát utánanéztem pár fogalomnak. A swinger-összejövetelek jellemzője a hedonista életszemlélet, így a szexualitás mellett az étel- és italfogyasztás is jelentős szerepet kap az esemény során. A swinger látogatását a résztvevők egyfajta különleges, szabadidős és társasági tevékenységnek tekintik. …és méghogy a Város Bálja!


Igazságszolgáltatás 

– Dunaszerdahelyen a járásbíróság épülete előtt tüntettek egy éveken át elhúzódó bűnügyi per miatt. Voltak vagy harmincan, na ennyit a híres magyar összefogásról, hiszen Udvarnokban meccsre többen mennek ki.


Regenor

– 800 eurós főnyeremény jött össze egy meghirdetett fogyókúraverseny nevezési díjából, amit a Biocom termékek forgalmazói tettek közzé. Csak azt tudnám, hogyan lehetséges, hogy a Mini presszóban Pisti megiszik naponta 20 kisfröccsöt, és egy deka súlyfelesleg nincs rajta, nekünk meg tiltják azt a pár sört is.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább