Vlado (a DAC B-közép közismert tagja) reakciója az YBS kijelentésére

Tegnap a DAC szurkolói közegében közismert Vlado online interjút adott sport24.sk weboldalnak. A riport közben egy meglepő reakciót olvashattunk az YBS fanklubtól. A rövid beszélgetésünkben Vlado erre reagál.

Címlapfotó: Jojo Samek

Íme, az YBS kijelentése:

„Üdvözöljük Önöket! Ezúton szeretnénk felkérni önöket az itt közzétett cikk eltávolítására, mivel a cikkben megemlített illető nem folytat semmilyen aktív tevékenységet a DAC-szurkolókkal – nem tagja semmilyen szurkolói csoportnak sem – tekintettel minderre, nem az az ember, aki kompetens lenne DAC-témában. Az ő nézetei, gondolatai nem képviselik a DAC-szurkolók nézeteit – távol állhatnak a valóságtól. Tekintettel arra, hogy a sport24.sk officiálisan a sportot képviseli, bízunk benne, hogy az említett cikk törlésre kerül. Megértésüket köszönjük! Tisztelettel, a DAC szurkolói csoportok nevében (YBS, Ultras Felvidék, Felvidéki harcosok, Vidéki Urak)”

Vlado, nem tegnap ismertelek meg, tehát tudom, hogy mit jelentesz a DAC-szurkolók közegében. Ezért is eléggé meglepett az YBS reakciója a tegnapi online interjú közben. Mit szeretnél ehhez hozzáfűzni?

Nem tagadom, engem is meglepett ez a reakció, elmondhatom, hogy abszolút nem vártam. Lehetséges, hogy megijedtek attól, hogy leszeletelek egy darabot a ,,mediális kalácsukból”, de nem ez az én célom. Számomra a csapat támogatása a fontos, engem nem érdekelnek a majdhogynem nem létező csoportok közötti pitiáner viták.

Ami a legfontosabb, szerintem most másra van szüksége a klubnak, a csapatnak és nem utolsósorban a szurkolóknak. Talán jó lenne, ha te magad nyugtatnád le a kedélyeket.

Történjen bármi, elsődleges a klub, tehát mindenki ébredjen fel, és irány Szenyice! Ott pedig segítsük a csapatunkat egy fergeteges buzdítással és legyünk jó hangosak!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább