Szigi-szemmel

Sport

– hihetetlen, de igaz, Dárdai Pali Herthája döntetlenezett a Bayernnal, hozta le a média. Palikám, mindenki vár a válogatott élére, ha esetleg nem bírnád, adunk melléd segédedzőt.


Média

– anyaországunk hírcsatornája közölte, hogy az úton „haladik” a forgalom. Komolyan mondom, Wacha Imre bá magyar nyelvész forog a sírjában, ha hallgat benneteket.


Fészbuk

– posztolással lehet pénzt keresni, állítják néhányan a közösségi portálon. Több hölgyismerősöm arra panaszkodik, hogy a pasik mást „állítanak”, és azt le is fényképezik. Én már most kíváncsi vagyok.


Politika

– a Transparency International korrupció-érzékelési indexe alapján Magyarország oda csúszott, ahonnan már nincs lejjebb. Néhány felvidéki magyar meg ezeket látja példaképének.


Dunaszerdahely

– néhány képviselőnk felháborodott, hogy az MKP közpénzből hirdet egy hetilapban. 5 ezer eurót kasszíroztak a Csallóközi vásáron, de hát valamiből csak kell menni a Story-gálára.


Szex

– extra szolgáltatást vehetnek igénybe Budapesten a hanyagolt férfiak, szexrobotok várják a kedves vendégeket. A bőrminőség kifogástalan, állítják a gyártók, és még a fejét is lehet cserélni.


Heti kérdés

– gond-e, ha nagy a korkülönbség a párkapcsolatban? Semmi gond gyerekek, csak majd 70 évesen azt kell megmagyarázni, hogy a puha jobb, mint a kemény.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább