Szigi-szemmel

Időjárás

– Puha Zoli szerint az elmúlt hetekben olyan hideg volt, hogy befagyott a nők puncija. Zolikám, reménykedjünk, hogy a napokban már olvadásnak indultak a vénuszdombok!


Foci

– két érdekes eredmény az OTP Bank Ligából. A Fradi–Honvéd 5:2 mérkőzésen, állítólag Böde Dani beszólt Hemingwaynek, hogy ezt a kettőt, amit rúgtam, Dunaszerdahelyről küldik.

Paks–Puskás 3:1, Orbán miniszterelnök úr kertvégi csapata, amiben 9 nemzet futballistája játszik, simán kikapott a teljesen magyar focistákból verbuválódott paksi gyerekektől. Felcsúton Pintér Attila helye biztos, na de a választások eredménye már korántsem.


Zeneművészet

– városunk egyik elismert zenésze használt óvszert (kotongumi) árult a fészbukon. Többen érdeklődtek Alexander B., hogy a tiéd volt-e?


Lidl üzletlánc

– néhány alkalmazott reklámarcot öltött, és a tartósított polipot ajánlottak olíva és chilis mártásba ágyazva, fényképekkel illusztrálva.

Néhány komment a képek alatt: fúúúúj, bigyoó, csövek, trutyi és a mi ez more, voltak a legnépszerűbbek.


DAC

– a Slopan csapata a derbi előtt a Tublatankát hívta felvezetésnek, néhány DAC fan lecserélte volna az EDDA-ra. Istenem, milyen szép is lett volna, ahogy a stadion felett Pataky ereszkedik le egy csészealjban.


Felhívás

– A pozsonyeperjesi önkormányzat felhívja a hölgyek figyelmét, hogy óvatosan közlekedjenek községük térségében, mert oroszlánok ugrálnak az emberek nyakába.


Ford Ka 

– kicsi kocsi nagy története, amivel már az alpolgármesterünknek kellett foglalkozni, és kiadni az utasítást. Történt ugyanis, hogy lerobbant a kórház előtt egy autó… Szerintem, ha egy Audi A6 3,0 TDI quattro STR-ről lenne szó, akkor maga a polgármester úr intézkedik!?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább