Szigi-szemmel

Dunaszerdahelyi kultúra

– újra színültig töltötte Müller a művelődési központunk nagytermét, na nem dunaszerdahelyi Müller, hanem a budapesti, aki Péter. Fergeteges előadásnak kézzelfogható hatása is van, mert megcsappantak a kávéházak hölgylátogatói, akik otthon nekifogtak főzni.


Real Madrid

– Sergio Ramost mérkőzés alatt kapta el a vékony fosás, aki egy frappáns sprintet kivágva végezte el a dolgát az öltöző toalettjében. Állítólag zuhanyozni már nem volt ideje a szarógalambnak.


MOL Aréna

– lelkes és elhivatott szakácsokat keresnek stadionunk rendezvényeinek szervezésére. Melegen tudnám ajánlani a Fece – Bíróbéla – Könyök hármast a Mini presszóból. A fröccs és sör/fél fogyasztás garantált, és a babgulyás füstölt csülökkel VIP-vendégeket is meggyőzné.


Politika

– el tudjátok képzelni, mennyi vaj lehet a fejeken, ha Otompotom Béla még ezt is lenyeleti a választókkal?! Prosím Vás, prečítajte celé uznesenie!


Március 15.

– Magyarország nemzeti ünnepén Orbán Viktor választások utáni elszámoltatást ígért. Fiatalsághoz: „Tisztelt magyar fiatalok, gyertek, harcoljatok velünk! Újra és újra győzni fogunk, mert Magyarország a magyaroké”.

Közben két utcával arrébb egyenruhás rendőrök igazoltatták fiatalok egy csoportját, részletes személyleírást készítve mindenkiről. ???? goo.gl/bwrecA


Magyar foci 

– sajnos az évek múlásával nincs ki képviselje a magyar szakértelmet a nagy mérkőzéseken. (Orbán Viktor kivételével)

A Barcelona–Chelsea meccsen a díszpáholyban feltűnt Palvin Barbara, ha már szakértelem nincs, legalább „luxusszakmával” képviseltessük magunkat Európa élén. ???? goo.gl/QE2koq


Gondolj anyádra

– Kósa Lajos fideszes tárca nélküli miniszter ragaszkodott hozzá, hogy édesanyja nevére írjanak 800 milliót, mert hát „Gondolj anyádra is, ha rákerülsz a lapátra” énekelné Hofi Géza, de vajon kire gondol a „mi” hidas Bugár Bélánk? ???? goo.gl/kBQGmY


Gyorshír

– Fradi–Felcsút 3:1, a Ferencváros góljait Soros György, Soros és Soros Gyuri bácsi rúgták.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább