Szigi-szemmel

Szex

– genetikai eredetű elváltozáson csámcsogtak a fészbukon, jelesül: egy csecsemő két fütyivel született. Érdekes, mert a megosztók többsége hölgy volt. Ötletdús lehet a szürke 50 árnyalata 9. részéhez.


Politika

– megszellőztették néhány nagymagyar fideszes „egészségügyi kartonlapját”, és kiderült, hogy annak idején sugdolóztak. Kinek? Hát, Kádár elvtársnak….


Hajszobrász 

– Fodrász Claudiának rengeteg az irigye, és kiderült, hogy 3 autója is van, köztük egy Audi. De tudjátok-e, hogy hány bamba fejet kellett ezért rendbe rakni?!


DAC ultra

– egy fénykép által hétközben leesett néhány hülyének, hogy Holman Dávid rúgta az első gólt, amit kaptunk a Slopantól. Bennfentesek tudni vélik, hogy leendő anyósa ült a lelátón, akinek kötelező puszit küldeni.


Kormányunk

– a szlovák parlamentben olyan hölgyek üldögélnek, akik szoros kapcsolatot ápolnak a maffiával. Valamikor Dunaszerdahelyen is menők voltak a fiúk, de lehet nekik 25 centis van?


Futball 

– Dunaszerdahelyen csóró futballistáinkat már disznóvágásra is rákényszerítik. Nem inkább belsőzni kéne megtanítani Vidáékat?


Miniszter(ünk)

– Vásárúttól Lőgérpatonyig mindenki gratulált a régi-új közlekedésügyi miniszterünknek. Hogy én nem tudtam öregfatertól egy suterbányát örökölni!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább