Szigi-szemmel

Miniszterünk

– közlekedésügyi miniszterünk kilátogatott a „stavbákra”, ahol nyilatkozatában kifejtette, lassan ment a munka, és muszáj volt kontrollnapot tartani. Kicsit összekeverte a Gizikét a gőzekével, az R7-et a D4-gyel, de amúgy mindent rendben találtak.


Magyar foci

– Leekens-nyilatkozat: „Orbán sokat tud a fociról is, én kedvelem őt.” Azért a havi 50 ezer euróért, amit felveszel a semmiért, bizony én is kedvelném, talán az anyósával együtt is.


DS-i pletyka

– azt suttogják a városban, hogy egy tehetséges ifjú pár jó pénzért videófelvételeket készít ismert vállalkozókról. Néhány panzióban azóta kirakták a „Vigyázz kamera” figyelmeztető táblákat.


Nagymegyer 

– egy csinos hölgy, aki mellesleg a belügyminisztérium kötelékében szolgál, a fészbukon követelt lábbelit kamaszodó lányától. Reméljük azóta teljesítette a gyerek anyja követelését, ugyanis az egész család csendőr.


Oroszország

– az orosz 3. ligában egy betanított medve adta át a játékvezetőnek a labdát a mérkőzés kezdetekor, és tapsoltatta a nézőket. A hír olvasásakor lelki szemeimmel láttam, ahogy egy turulmadár hozza a MOL Arénába a meccslabdát, és leszáll a kezdőkörben.


Maffia

– banális tévedés áldozata lett az ismert magyar médiaguru, mert állítólag, mikor utasították a bérgyilkosokat, hogy szedjék le a Fenyőt, a karácsonyfára gondoltak.


Koncert alá Dunaszerdahely

– megakoncertet rendeztek városunk sportcsarnokában, ahol zsúfolásig megtelt a nézőtér. Az első sorban ültek, akik számítanak, a másodikban, akik kevésbé, és állítólag csak tűzvédelmi okokból nem nyitották meg a csarnok lelátóját. A koncert sikerességére vall, hogy egy Európai Parlamenti képviselő lekéste a hétfői brüsszeli ülést is. A zenekar tagjai mély tiszteletüket és köszönetüket fejezték ki városunk polgármester urának a támogatásért.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább