Klikk Out Vikkendhouse: A maximális hatásért!

Fotó: Horen

Köszöntelek magazinunk zenés vikkendházában! A hetente egy-egy szobával bővülő zenevilágban ismert és ismeretlen arcok tűnnek fel, bemutatva aktuális, vagy örök kedvenceiket egy mixben.

A sorozat legújabb epizódjában egy zsigárdi-szerdahelyi fiatalember mutatkozik be, kinek sem az észbontóan jó zenék válogatása, sem azok tökéletes egybeforrasztása nem idegen. A Csallóközben jelenleg az egyik legtehettségesebb fiatal DJ, kit szerencsére idefújt a szél Mátyusföldről. Ő Dora Dominik és ez a harmincnegyedik Vikkendhouse.

Lemaradtál az eddigiekről?

 

Ismerjük meg Dominikot:

Szinte elkerülhetetlen volt a találkozóm vele, számtalan szál gondoskodott róla, hogy megismerjem. Dominik az NFG klub egyik leglelkesebb látogatója, zenerajongó, új és régi irányzatok ismerője. Nincs olyan elektronikus zenei előadó, akiről ne tudnék dumálni vele órákon át. Viselkedése, hozzáállása, vagány öltözködése arról árulkodik, hogy van helye a zenevilágban, amiről hiszem, hogy ő is mihamarabb bizonyságot nyer.

Dominik Zsigárdról költözött a városba még 2017 novemberében. Azon kívül, hogy a legmenőbb bulikat látogatja és túrja a zenét, jelenleg home office alapon végzi a munkáját itt, Szerdahelyen.

Milyen összeköttetésben vagy a zenével?

A zenének mindig volt helye az életemben. Már kisgyerek korom óta szoros barátságot ápolunk, ami mostanára nagyon erős köteléket hozott létre. Valami különleges szabadságot vált ki belőlem, és emellett egy tökéletes alkalmatosság új emberek megismerésére, akik hozzám hasonlóan teljes lélekkel élik meg ezt a gyönyörű, univerzális nyelvet.

Mikor határoztál úgy, hogy a zenét nem csak hallgatod, hanem le is játszod a közönségnek?

Nagyon sokáig csak passzív zenefogyasztó voltam. Tavaly nyáron úgy döntöttem, itt az ideje, hogy átadjam az érzéseket, amiket megélek, és amiket a zene kihoz belőlem. Pár kattintás után az interneten már úton is volt hozzám az első mixerem.

Melyek azok az előadók, akik inspirálnak?

Ez a lista nagyon könnyen elnyúlhatna, mert naponta fedezek fel új és új inspiráló előadókat. Számomra nagyon nehéz leszűkíteni, de jelenleg mindenképp Nicola Cruz, Nightmares on Wax, Chaos in The CBD, Quantic, Chrome Sparks, Kaytranada, Nicolas Jaar, Ross From Friends, Sade, Max Graef, Four Tet, Folamor és még sorolhatnám…

Az elmúlt évben sorra látogattad a menő koncerteket és a bulikat. Melyik az az egy, ami nálad az első számú?

A válasz a Ross From Friends élő performansza. Ezek a srácok másfél óra alatt szétszedték az agyam, majd a szett végén visszahelyezték, de már nem volt a régi. A hangzásuk élőben varázslatos! Idén nyáron hozzánk is ellátogatnak, a Pohoda fesztiválra. Mindenkinek ajánlom!

A mai mix egy félórás, hat számos, discozenékből álló válogatás, mely ezen a csodás vasárnap délutánon tökéletes társ lehet a kis bluetooth hangszóróinkból szólva a tópartokon.

 

A szerző üzenete a mixhez:

A maximális hatásért szívvel fogyasztani!

A mix:

Tracklist:

1. Cymande – Brothers on the slide

2. Oflynn – Tru dancing

3. Never Dull – Al Kent – Good Inside (Never Dull’s Super Groove Edit)

4. Symbol 8 – I thought you wanted to dance

5. Aquarian- Dream Phoenix

6. Two man sound – Que tal America

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább