Klikk Out Vikkendhouse: Muzsika a szilveszteri „beprézéshez”!

Fotó: Ugróczky István

Fordítsuk a fejére a világot az év utolsó napján! Szórjuk ki a rossz dolgokat, engedjük be az újat és a jót! Legyen segítségünkre a Vikkendhouse ez évi legeslegutolsó kiadása, melyet mindenki jóbarátja, az NFG-s IFA atyja, az örök jókedvű Tóth Lali mixelt kedvenc zenéiből.

Az eddig megjelent mixek mind sajátosak, bemutatják az adott előadó zenei ízlését, a zenéhez való kötődését. Mind közül talán Lalit ismerem a legjobban, hiszen vele éltem át a legjobb koncerteket, elektronikus zenei bulikat, és most már az NFG klub pedálját is együtt gyúrjuk.

Lemaradtál az eddigiekről?

 

Zeneileg mindig is egyfajta ínyenc volt, imádja az endorfint gyártó dallamos, kézfeltevős hangos elektronikát…

Na, de itt nem merül ki a dolog, ugyanis Lalink iszonyatosan jó party DJ, mint azt bizonyította néhány erős bulin az elmúlt években. Olyan speciális alkalmakkor pörgetett már az üvöltő, sípoló és önkívületi állapotban táncoló közönségnek, mint a szilveszter éjszaka, esküvők afterpartija, vagy a Gombaszögi Nyári Tábor egyik csodás hajnala.

Ma este is mixpult mögé áll egy baráti zártkörű bulin, merthogy ma sem hiányozhat az energetikus, dallamos Lali-szett.

Hangulatember vagyok, ez azon is meglátszik, hogy éppen mit hallgatok, és persze fordítva: ami épp megrezegteti a hangfal membránját, bennem is előidéz mindenféle változásokat. Nincs kedvenc stílusom, de különösen kedvelem a dallamosabb elektronikus zenét, a hosszú kiállásokat, vagy a latin zenéből átvett szólamokat. Nem vagyok oda a populáris rádiózenéért, pláne mikor mindenhonnan ugyanaz a körbejátszott gagyi szól.

Lali november harmadikától Dunaszerdahely alternatív kultúrterének, az NFG-nek állandó tagja, bárkit bármikor jókedvre derít egy perc alatt az IFA kabinjából.

Régi időkből nagyon kedvelem még a Gabriel and Dresden-t, Saschát, az Above and Beyond-ot, Paul Van Dyk-ot. Ha a közelben játszottak, igyekeztem ott rázni. Az újabb favoritok közt van Damian Lazarus, a PLUSplus, Apparat, Bonobo és Solomun.

Ki más illene jobban a szilveszteri mixhez, mint Tóth Lali, ki most kedvenc zenéivel hozza az igazi szilveszteri hangulatot!

A szerző üzenete:

Ez a mix a szilveszteri bulira készülődve a törölközéshez, zselézéshez, beprézéshez kiváló társ!

A mix:

Tracklist

1. Kings of Leon – Closer
2. Grupo Socavon – Homenaje A Justino (Uproot Andy remix)
3. Azealia Banks – 212 ft. Lazy Jay (Bipper Remix)
4. Swayzak – Smile And Receive (Apparat Remix)
5. Engineers – Sometimes I Realise (Sasha Invol2ver Remix)
6. Rennie Foster – Devil’S Water (Original Mix)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább