Klikk Out Vikkendhouse: Epres tizenkét lemeze

Ha van olyan dolog, ami kellemesebbé teszi a vasárnapodat, akkor az a Vikkendhouse mixsorozatunk következő epizódja, melyet Epres kevert nekünk. A dunaszerdahelyi Durvacrew csapat főnöke keverte a kizárólag hanglemezből álló félórás mixet. 

Lemaradtál az eddigiekről?

Vikkendhouse 001 – Balien

Vikkendhouse 002 – DJ Ferque

Vikkendhouse 003 – Wazzovski

Vikkendhouse 004 – Denes Toth

Vikkendhouse 005 – GyStore

Vikkendhouse 006 – Okash

Vikkendhouse 007 – Dave Papp

Németh Gergely, alkotónevén Epres egy különleges és rendkívül sokoldalú művész, aki már a kilencvenes évek közepétől vesz részt a kultúra színvonalasabb formálásaiban.

A legendás NFG klub és a Tollas Rádió egyik alapítója, a Durvacrew megálmodója, a Trikk kreatív iroda direktora, festő, rajzoló és hanglemezszelektor.

Jó pár helyen megfordult már a lemezjátszók mögött, ilyen a pozsonyi Sub Club, Nu Spirit Club és Bar, a Forma feszt, a Hanna Hanna, az amerikai RWD.FM és még sorolhatnám.

Sok szép ritka lemez lapul gyűjteményében. Zenei munkásságáról és kedvenc lemezeiről a Megvan Lemezen rovatomban olvashattok többet.

Íme, tehát a Vikkendhouse mixsorozat nyolcadik része, egy mély üzenetet hordozó, előre mutató eklektikus mix, mely vagy tíz meghallgatás után is személyes kedvencem, és garantáltan könnyíti majd a nehéz vasárnapot!

A szerző üzenete a mixhez:

A bakelitlemezeknek ez az egymás utáni sorozata bármiféle előretervezést, újratervezést és stílusegységet nélkülöz. Válogatva, rögzítve lett egy adott nap adott pillanatában. Elfáradt az év, elhal a természet, csípnek a reggelek – talán ez tükröződik ebben a 12 lemezben. Stílusilag szétszórtnak tűnhet ez a fél óra, de utólag, a számok címeit olvasva mégis van bennük valami közös nagy melankolikus klisé. Vicces, nem?

A Mix:

 

Tracklist:

1. The Gaslamp Killer – FUCK
2. Dead Can Dance – Ascension
3. The Gaslamp Killer – In the dark
4. Cranes – Jewel
5. Front 242 – Terminal state
6. Depeche Mode – Interlude #2 Crucified
7. The Knife – Injection
8. Front 242 – Until death
9. Unknown
10. GusGus – Believe
11. Leftfield – 6/8 WAR
12. GusGus – Is jesus Your pal?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább