Szigi-szemmel

Régiósport

– Dunaszerdahely járási kettőjében lejátszották az örök rangadó Csallóközkürt–Vásárút mérkőzést, aminek kimenetele 7:0 a hazaiaknak. A szomszédvárak örök rivalizálását megpecsételő eredmény talán még a réteshúzó fesztivál rekordjára is kihatással lesz, ami azt jelenti, 7 centivel elmarad az idei rekordkísérlet a tavalyitól.


Egyház

– a plébános fél millát játszott el az egyházközség megtakarított pénzéből, olvashattuk a médiában. Dik a bibasz söpörje ki a fejetek, milyen jól megy nekik! – jegyezte meg Jeges a presszóban!


Gyilkosság

– egy hidegvérű ukrán gyilkos bujdosott Szlovákiában. A férfi állítólag a teljes nevéről, a születési dátumáról, valamint az állampolgárságáról is hazudott, viszont az ujjlenyomat-vizsgálatnak köszönhetően a rendőrök rájöttek az igazságra. Ennyire hülye nem lehetsz, „tisztelt” gyilkos úr!


Munkalehetőség

– új zárt csoport nyitogatja szárnyát a facen, ahol megannyi munka után érdeklődő és kínáló csoporttag fejezi ki jószándékát.

Idézem!

Dunaszerdahelyi partnerünkhez keresünk hölgyeket és férfiakat hosszútávú munkára munkaszerződéssel. Szabad pozíciók:

Laminátor

– 3 műszak, hosszútávú munka, munkaszerződés 

– kezdő órabér 3,50 euró/óra + prémium 

…na, Ti sem lesztek túlfizetve!


Buborék

– dunaszerdahelyi kóbor állatokért nyilvános csoportban a macskák ivartalanításáról folyt a téma. Össze is kaptak egymással, na nem a kandúrok, hanem a „nyősténymacskák”.


Szemi

– csodálatos érzékkel megáldott fényképészünk megállapította, hogy a csajoknak (akik öltögetik a nyelvüket a fészbukon) olyan színű a nyelvük, mint a puncijuk. A forradalmi felfedezésre állítólag saját tapasztalatok alapján jutott. 🙂

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább