Szigi-szemmel

Szigi-szemmel

– az elmúlt héten szavazásra bocsájtottam rovatom további létének kérdését. A szavazási arány minden elképzelésemet felülmúlta, Jeges a presszóban csak annyit mondott: Szigi, mír törődű a nocsikkal?


Ollétejed 

– elhíresült városrészünket megkülönböztetett figyelembe részesíti a dunaszerdahelyi lakosság. A légszennyeződés okozta vita miatt még a háziállatként tartott teknősbékák is bio epret fogyasztanak.


Szex

– egy ausztrál hölgy szexfüggőségben szenved, amit napi 6-7 aktussal csillapít, írja a sajtó. Ugyan má, gyerekek, csak szét kell nézni a Dunaszerdahelyi járásban és nem kell a kengurukhoz utazni. 🙂


Politika

– Csicsai Gábor földművelésügyi államtitkár minap szelfizett egyet az autóban, láthattuk a fészbukon. Államtitkár úr, leközelebb a kezébe Új Szó helyett egy Klikk Outot, ha megkérhetném.


Nagyudvarnok

– járásunk községében új tükröt helyeztek el az egyik kereszteződésben, hogy könnyítsék az arra járók közlekedését. Reméljük a régi polgármester is belenéz néha?!


Dunaszerdahely város

– városunkban nem bírnak a köz megművelésével az illetékesek. Jelentem: a „fű” helyzet elviselhetetlen egyes városrészünkben, tisztelt polgártársak.


Legendary Music Club

– Dunaszerdahely (leg)elitebb szórakozóhelyi teraszán gyomláltak a belőtt fiatalok és kitépkedték a frissen ültetett virágokat az ágyásból, amit a tulajdonos kihelyezett kamerája rögzített. A tettes és cinkostársai lelepleződtek, viszont a kilétük nem került nyilvánosságra. Mi van, fizetett az apuka?


+1

– mivel külön kérésre az elmúlt héten megcsonkították rovatom, és ki kellett venni egy bejegyzést, ezért van egy plusz. 🙂

Dunaszerdahely egyik elitcsehójában, a Szicsek pálinka- és borházban nem fizetett egy vendég, hozta le a parmeter.sk. Elmondom, a Mini presszóban is előfordul ilyen, és még a sajtó sem foglalkozik vele. 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább