Szigi-szemmel

Minőség

– Dunatőkésen modern családi házakat kínálnak megvételre, amelyek fel vannak szerelve internethálózattal, kábeltévével és még saját parkoló is tartozik hozzá a ház előtt. Ki gondolta volna?!


Felvidék

– válogatottunk tavaly ilyenkor énekelte el Cipruson a Nélküled című dalt a kárpátaljai és a székelyföldi válogatottal közösen. Gyerekek, nekik is szlovák az edzőjük?


Tóth Vera

– az Instagramon egy újabb fényképpel lepte meg rajongóit az énekesnő, aki óriási változásokon ment át az utóbbi időben. Nem tudtuk eldönteni, vajon a mellbimbó-nagyobbítás is a változások közt volt?


Nagycsalád 

– megszületett ötödik gyermeke európai parlamenti képviselőnknek. Innen kívánunk jó egészséget az egész családnak, hadd lássák a kapitalisták, milyen egy igazi tökös csallóközi.


Csernus

– az ország pszichiátere szerint a magyar nőkből hiányzik a gerinc. Imre, inkább jó lenne, ha csendben maradnál, mert az csak hagyján, hogy kétszer megszúrt az asszony, de hogy Hagyó Miklós miatt hagytak ott, az már picit gáz.


Felcsút

– 6 milliárd forint (kb. 20 millió euró) volt a Puskás Akadémián működő utánpótlásért felelős alapítvány tavalyi bevétele. Szerintem Öcsi forog a sírjában, hányan játszanak az akadémián kinevelt palántákból a nagyok közt.


Fallosz 

– keszeg nagyságú hal cuppant egy férfi péniszére, tudhattuk meg a parameter.sk tudósításából. Jeges csak annyit fűzött hozzá, dik háá, mekkorka van ennek a kínainak, more!?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább