Közeleg a Klikk Out Midsummer Party – Ankét a DJ-kkel

Fotók: Ugróczky István

A hazai lemezlovász gárda tagjait szintén a bulival kapcsolatban kérdeztem, mit jelent nekik ez az esemény és mivel készülnek.

Az ankét megjelent a Klikk Out 2018/07. számában.

Ezt se hagyd ki:

Interjúnk Corvin Dalekkel!

 

Groove X Angyal Zoltán

A nyári meleg és a helyszín mindig különlegessé teszi a Midsummer partykat. Nincs sok ilyen rendezvény a környéken, ezért is jönnek össze szerintem a környékbeli partyarcok itt minden évben. A line-upot elnézve idén mindenképp „naplementés”, illetve „éjszakába belemenős” szettel készülök, így érdemes korán érkezni.

Wazzovski Nagy Péter

Számomra a Midsummer party egy jó lehetőség arra, hogy együtt zenéljek a Csallóköz legjobb  DJ-ivel. Ezeken a rendezvényeken a hangulat mindig szuper, és már csak ezért megéri minden évben eljönni, csobbanni egyet, utána pedig bulizni. Lassú tempójú, mély, fülbemászó house-zenével készülök.

PLUSplus Varga Ferenc és Kovács Ákos

Ferque:

Eddig minden évben felléptünk a Klikk Out magazin által szervezett nyári bulin. Számomra ez minden évben egy különlegesség, mindig jól éreztem magam a barátaimmal. A 2018-as Midsummer bulin a tőlünk megszokott dinamikus, melodikus szettre számítsatok! Fejbiccentést gyakoroljátok!

Okash:

A Zerdás bulik megszűnése óta Dunaszerdahelyen már csak pár alkalommal játszunk az évben. Így annál nagyobb kihívás és megtiszteltetés számunkra a hazai közönségnek játszani. A szervezés már télen folyik, ezért én már fél évvel a buli előtt gyűjtöm az oda való zenéket, és készítem magam a szettre. A már kora délután kezdődő eseményre mindenképpen ajánlott időben érkezni, hisz ilyen csak egyszer van egy évben. Nyáron a house- és technozene mellé a legjobb párosítás egyértelműen a napsütés és a medence!

Találkozunk a strandon!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább