Szigi-szemmel

Séfek séfe 

– azon kívül, hogy Tatai Róbi sokunk séfek séfe, a nyár végén új napszemüveget vásárolt az Oros Optik látszerész üzletében, valamint a minap Győzikével beszélgetett. Sokak szerint nagy élmény lehetett?!


Csallóköz

– csallóközi milliomosokat hívogatnak valamilyen külföldi telefonszámokról, amit ha visszahívsz, nagyon drága tud lenni. Gyerekek, nem kellene annyit Thaiföldre járni, mert lehet, az ottani gyámügy hívogat.


A munka nemesít

– hétről hétre szembesülünk azzal, hogy közlekedésügyi miniszterünk, Érsek Árpád mennyire odafigyel a hatáskörébe tartozó „eseményekre” az ellenőrző napokon. Árpi bátyám, néha vigye magával a Bélát és a Gábort, hadd érezzék a munka ízét.


Művészvilág 

– Lady Gaga meztelen fotókkal lepte meg rajongóit az Instagramon. Művésznő, tessék elhinni, az 50 feletti férfiak nemcsak a kiváló hangot, de a lógó csöcsöket is tudják (néha) értékelni.


Ollétejed

– a bűz, ami elűz! Újra és újra lehet érezni a városrészben terjedő kibírhatatlan szagot, amit egyesek fészbuk oldalukon „illatosítanak”. Néhány hozzászólás az illetékesek címére: Hogy dögölne már meg. Szemétláda. Mocskos állat… stb. Mindig tudtam, hogy városunk egyes részein különösen intelligens emberek élnek.


Szepsi

– néhány izgága facelakó kiszúrta a kis roma csaj futócipőjét, amiben utcahosszal verte meg a mezőnyt egy futóversenyen. Lett is belőle nagy sajnálkozás a közösségi portálokon és a balerina cipő helyett azonnal kapott egy „botaskyt” a sportoló. Tanulság: ahhoz, hogy adakozzunk nem kell más, csak nyerj egy versenyt, és rakják ki a fészbukra a képedet.


Szex

– miért dörzsölik a szemeiket a nők ébredés után? – tette fel a kérdést Lajko Karika a fészbuk oldalán. Mert nincsenek tökeik, amit vakargathatnának, válaszolták a hozzáértők. Na gyerekek, én ismerek Dunaszerdahelyen jó pár tökös „csajt”, azt is tudom, mi van a lábaik között.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább