Szigi-szemmel

Celebvilág

– Családi séta közben mutatta meg újszülött kislányát a nagyvilágnak a világhírű szlovák modell, Adriana Sklenaříková. Mindenki megkönnyebbülésére egy árnyalattal sem sötétebb a kis Nina bőre az apjáénál.


Munkaajánlat

– Erősítsd Te is a Villa Rosa csapatát és egy önéletrajzzal a kezedben jelentkezz az étterem és panzió recepcióján, olvashatjuk a hirdetésben. Recepciós 600, szobalány 500 és a konyhai kisegítő 500 eurót is kereshet nettóban egy hónap alatt. Mi az menykő gyerekek, kell a lóvé Pačinda fizetésére?


Művészvilág

– Britney Spears-t kifütyülték a koncertjén, aki már évtizedek óta a popszakma csillogó ékköve. Történt ugyanis, hogy a Blackpoolban rendezett fellépésén azt kérdezte a közönségétől:

„Hogy vagytok, itt Birminghamban? Izé, Blackpoolban, Blackpoolban!” – javította ki magát.

Reméljük, a sok magyarországi előadóművész nem keveri majd össze Dunaszerdahelyt, mondjuk Dunavarsánnyal.


Tenisz 

– a japán Oszaka Naomi nyerte meg az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon a női egyest, mivel a döntőben időnként szenzációsan játszva 6:2, 6:4-re legyőzte a nem kicsit beképzelt Serena Williams-t. A játék közben néha össze lehetett téveszteni a két játékost, mert mindketten fekete bőrűek voltak, még a japán is.


Politika

– közlekedésügyi miniszterünk azon kívül, hogy heti szinten ellenőrzi a munkameneteket, most egy fiatal anyukát szállított szolgálati kocsiján a munkahelyére. A gyerekeket „időben” kirakták a sulinál, olvashattuk a fészbukon. Most már értem, miért nem ment el a nemeshodosi iskolaavatásra. 🙂


Szex 

– Silvia Balogh Pavlusova fészbuk ismerősöm egy női nemi szervet ábrázoló tortát ajándékozott egyik hozzátartozójának születésnapjára. Silvia, a keleti lakótelep minden kocsmájában a modell kilétére kíváncsiak a felajzott férfiak. Köszönjük, privátba is megírhatod.


Futball

– ebédre a szlovák és az olasz labdarúgó szövetség tagjait látták vendégül a Villa Rosa dunaszerdahelyi éttermében, a MOL Arénában ugyanis felkészülési mérkőzést játszott a szlovák és az olasz utánpótlás-válogatott. Este pedig Marek Hamšík és Vlado Weiss is felbukkant Dunaszerdahelyen, és megkóstolták Bindics Imre finom főztjét.

Reméljük, a népszerű étterem csapatának kiszolgálás közben nem volt identitászavara, mint ahogy néhány városházán ülő „B”-közepes képviselőnk feltételezi?!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább