Szigi-szemmel

Párkányi vásár

– a hagyományos Csallóközi Vásár után rendezik a Simon-Júda Vásárt Párkányban, amire sokan látogatnak el a Dunaszerdahelyi járásból is. Néhány hölgy egészen Párkányig utazott, hogy egy anakondát akasztjon a nyakába. Csajok, ismerek sok futballistát, akik egész rendes „anakondával” rendelkeznek, ha szépen megkéritek őket, nemcsak a nyakatokba fogják akasztani.


Anyukák

– akik csemetéik megmaradt tízóraiját laposra préselve rakták ki a fészbukra. Na, de a cigis dobozt kitennék-e? 🙂


Hofi Géza 

– azt mondja, ha a szarból trágya lesz, azonnal kocsival viteti magát. El tudjátok képzelni a DSZ-en mennyi trágyáskocsi közlekedne?!


Szépen, jól magyarul

– Gáspár „Győző” Laci megmondta: Mennyé csaje haza magadnak!

Jeges csak annyit fűzött hozzá: dik a cigánygyerek mijen frajer, hiszen nemrég még ő kékült (fehéredett) a színpadon a zsűri előtt.


Pénisz 

– számtalanszor előfordul, hogy a párok megcsalják egymást, szinte már „divattá” vált félrelépni. A bizonytalan nőknek csupán rá kell venniük a pasijukat arra, hogy a szerszámuk csúcsára helyezzenek egy chipet. Majd egy hasonló mikrochipet kell a lányoknak is felhelyezniük. Innentől jön a könnyű rész: már csak le kell tölteni a Commit-Tech elnevezésű applikációt az okostelefonra. Nagyon egyszerű a működése, ha a pénisz olyan idegen lyukba téved, ami nem rendelkezik a megfelelő chippel – úgymond a párjával –, akkor a telefon jelez a partnernek. Istenem, milyen csipogás lesz délelőtt a Segafredo kávéházban.


Magyar foci 

– 60,8 méterről szerzett góllal nyert a Puskás Akadémia a Fradi ellen. Az M4 Sport számításai alapján ez akkora távolság, hogy a gólszerző simán Orbán Viktor miniszterelnök úr kiskertjébe is berúghatta volna a lasztit, ami ugye a Pancho Aréna tőszomszédságában van.


Cigi

– Lázár János nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos azt javasolja a kormánynak, hogy a 2020 után született generáció egyáltalán ne vásárolhasson dohánytermékeket. Az ötlet sokak szerint nem rossz, de ezek után még mit fogtok megszabni Nagyságos Vitézlő Tisztelendő Uraim?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább