Szigi-szemmel: a DPH-tól a pisilős fiúkig

Trencsén

– a minap Trencsénben elloptak egy táskát, amiben kerek 5 ezer euró lapult. Dunaszerdahelyi kávézókban enyhe mosollyal konstatálták a hírt, mert azért a DéPéHá visszajött volna belőle.


A nemzet csótánya 

– Nagy Feró egy igazán jó ötlettel állt elő: azt a pénzt, amit a migránsokra költenénk, költsük a gyerekeinkre. Kedves csótány úr, mennyi milla ugrik a nemzeti konzultációra?


Ministerstvo Spravodlivosti

– Sok a munka Brüsszelben, hiszen az Európa Unió legcsinosabb államtitkár asszonya, Pfundtner Editke már vagy hatszor járt ott, de még nem látta a pisilős kisfiú szobrát. Államtitkár asszony, nem kell Brüsszelig utazni, Dunaszerdahelyen láthat pisilős nagyfiúkat is.


Horen

– azaz Horváth Reni fotóiból rendeztek jótékonysági kiállítást „A nőci, ha eleven” címmel Dunaszerdahelyen, a Bueno kávéházban. A felhozatal gyönyörű volt, de mi azért megnéztük volna azok pofalemezét, akik nem kerültek be a csapatba, pedig azt hiszik, odavalók.


Kari szex

– A karácsony a szeretet ünnepe, szeretkezni azonban ilyentájt a legnehezebb. Ha több napra összejön a nagycsalád, a csordultig telt házban vagy lakásban szinte lehetetlen néhány intim pillanatot lopni. Egy dunaszerdahelyi anyuka elmondása szerint, ők arra mindig megtalálják azt a néhány percet.  🙂


Iszol velem egy kávét?

– egy gyengécske kezdeményezés látott napvilágot a fészbukon, amelynek a lényege, hogy a hozzászólókkal kell kávézni, minden hónapban egyszer. Ugyan már lányok, ettől a mai világban már sokkal egyszerűbben be lehet pasizni.


Kultúra 

– óriási mikulásparti volt Dunaszerdahely „legpatinásabb” szórakozóhelyén, a Legendary Music Club-ban, ahova Kökény Attilát hívták meg énekelni.

Jeges barátom meg is jegyezte: Dik more, háá mennyi bugyi benedvesedhetett a cigánygyerektű?!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább