Szigi-szemmel: kis karácsony, nagy karácsony, avagy ajándék lónak ne nézd a fogát

ValóVilág 

– Magyarország szennyműsorában óriási tragédia történt, mivel „sportszerűtlen” viselkedésért kizárták Csokit, aki egy szemöldökcsipesszel dobálózott. Sok bentlakó(hölgy) és kintlakó néző kapott idegösszeomlást a kúróbajnok elvesztése miatt.


Karácsonyi képek

– idén is tele volt a fészbuk jobbnál jobb karácsonyi képekkel. Szemezgessünk.

Zoknis kutya – amikor már minden fullos egy képen, adjunk csíkos zoknit a család kedvencére
Papás kép – mivel a kép gyors volt, az öreget pizsamában fotózták le, de fésű sem volt kéznél?
Uniformis – legjobb képek közé tartozott, mikor mindenki egyformába öltözve feszített a fa előtt. De honnan vettek annyi kötött szvettert?? (méretben)
Családfős – a családfenntartó előre, büszkék vagyunk rád apu, hiszen te hozod a lóvét a családba.
Pozitúrás – hogy a francba fényképezkedjünk, hogy az új kandallót is lehessen látni?!

Majonézes krumpli 

– hozzászólásözönt hozott Tatai Robi karácsonyi majonézes krumplija. Voltak egész „szakértői” megnyilvánulások is, természetes a kontra táborból. Mi van gyerekek, szívesen lennétek Tatai Robik? 🙂


Képek +

– idén nem a bejglis képek voltak a menők. Az asztalokon Jägermeister, Jack Daniel’s és különféle finomságok jelentek meg.


Kari a tévével

– a vacsora után, az örömünnep alkalmából többen nyilvánosságra hozták aktuális tévéműsorukat és lefotózták a televíziót (is). Jelige: mobillal karácsonyoztunk!


Ajándék lónak…

– kihívta a rendőrséget egy kisfiú, mert nem tetszettek neki a karácsonyi ajándékok, olvashatjuk a parameter.sk-n. Mindenki nyugodjon le a p…ába, nem a dunaszerdahelyi Gardenból jött a jelentés.


Senkinek nem kellenek a mai férfiak

– címmel kering egy írás a fészbukon, természetesen a „hozzáértő” női társadalom szaftos kommentáradatával. Nyugi gyerekek, korosodtok, amihez Jeges barátom csak annyit szólt: A veréb is medár… 🙂

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább