Szigi-szemmel: hófóbia és új évi szexpózok

Petárda

– az idei óévbúcsúztató is vitákat keltett a kisállattartók táborában, főleg a kutya- és macskatartók tiltakoztak a petárdázás ellen. A Buborék fészbuk-csoport néhány tagjának tudatosítani kellene: kedveskéim, az állattartás felelősség, s ha a gyereked megijed a Mikulás bácsitól, sem engeded világgá futni.


Nosztalgia 

– régi képeket csodálhatunk meg a világhálón Dunaszerdahelyről, amikor még a régi rendszer pártja és kormánya osztotta a lapokat. A hosszú kabát és a nyakkendő akkor is divat volt.

A parti változott, a tétek nőttek, a rendszer pedig 20 év fegyház.


Szépség

– két sör közt művelődött a társaság a Mini presszóban az új év kezdetekor, ugyanis az elektronikus médiában Mihálik Enikőről jelentek meg fotók. Az egyik törzsvendég bölcsen megjegyezte: Ki a franc az a Mihálik Enikő, leigazoljuk a DAC-ba?


Hójelentés 

– idén is megjelentek a hófóbiások a fészbukon, követelve Dunaszerdahely és a környék útjainak hómentesítését. Tessék már megjegyezni, az a százvalahányezer, amit erre megszavaztak a képviselőink, másra kell. A hó meg majd elolvad. Ti meg majd újra csendben lesztek.


Szex – Bertók Pityu barátom külön kérésére 

– az ünnepek után felszedett felesleges kilókra ajánl edzésnek is beillő szexpózokat a szexuálterapeuta. A misszionárius póz is elég melós lehet, ha plankingként (planking magyar nevén vigyázzban fekvés vagy deszkázás) tekintünk rá, és kitartjuk a pózt a behatolás közben is. Nemcsak a kart edzi, hanem a fenék-comb-hát vonalait is.

Serényen ajánlanám az emeletes busz és a térdelő talicska pózokat a kedves olvasóknak.


Madonna

– a rossznyelvek szerint implantátumot ültettek be Madonna fenekébe, amit az énekesnő a nadrágja lehúzásával cáfolt. Dunaszerdahelyen nem trendi az implantátum, itt az élő husi a menő. Istenre kérlek titeket, csak meg ne mutassátok! 🙂


Egyházgelle 

– óriási megpróbáltatásokon ment át a csallóközi kisközség lakossága. Az ünnepek előtt az ufók, aztán maga Donald Trump amerikai elnök látogatta meg őket. Jeges meg is jegyezte: hogy-hogy erre nem gyönnek, pedig öleget iszunk mi is more?!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább