Ők vajon mire készülnek 2019-ben?

Ankét

Az ankét megjelent a Klikk Out 2019/01-02. számában.

Fotók: Ugróczky István

Az új év rengeteg meglepetéssel vár minket. Nő az ökotudatosság, de vele együtt hihetetlen szintekre lép a számítástechnika, indul az 5G adatforgalom, országunkban új elnököt választunk, zenekarok alakulnak és oszlanak fel.

De mi a helyzet a mi régiónkban? Mire készülnek DJ-ink, producereink és rappereink?

Az idei zenés terveikről kérdeztem Tóth Dénes DJ-t, a Moody csapat működtetőjét, továbbá Mikkét a Damolh33, a Miki Bernath és az ImiAFan projektek producerét, kedvencünket, Dreekót és a The Grove csapat két rapperét, Soldierrt és Lazy Juniort.

 

DENES TOTH


Fotó: photobychrzi (Adrián Chrzan)

Az idei év számomra a családi, illetve a zenei életem összehangolásáról fog szólni. Tavaly megszületett kislányom egyre több figyelmet igényel, így értelemszerűen kompromisszumokat kell kötnöm a zenei életben is. Az előző év végén már jóval kevesebb fellépést vállaltam, mint a korábbi években, viszont tavasztól újra sűrűsödik majd a program. Igyekszem olyan eseményeken részt venni, amelyekhez erős szálak fűznek.

Ezenkívül már most alakulnak fellépéseim olyan klubokban, ahol eddig még nem volt szerencsém fellépni. Tavasszal például először készülök a brünni Vibe Clubba Peter Maktóval, és márciusban lehetőségem lesz újra ellátogatni Szerbiába is.

Gőzerővel folyik továbbá a nyár tervezése: már több fesztivál jelezte érdeklődését, illetve a PLUSplus srácokkal közösen tervezünk egy minőségi bulisorozatot Pozsony talán legmenőbb nyári helyszínén. Már most nagyon izgalmasnak ígérkezik az év, remélem, minél többször lesz lehetőségünk összefutni 2019-ben!

 

MIKI BERNATH


Ami a damolh33-at illeti, a 2019-es évnek új lendülettel vágunk neki. Külföldi kiadóknál is szeretnénk kiadni a sajátunk mellett. Kapcsolatban vagyunk pár jó nevű kiadóval és jelenleg úgy tűnik, ennek lesz is gyümölcse!

Ebben az évben mindenképp szeretnék fellépni egypár dögös technoszettel, de élő performanszokat is tervezünk az öcsémmel.

A fő tervünk a minőségi technozene alkotása és előadása.

 

DREEKO


A 2018-as év nem volt valami termékeny számomra művészi szempontból, ugyanis teljesen ráment arra, hogy felújítsam a házi stúdiómat és fejlesszem magam. Eddig belépő szintű felszereléssel dolgoztam, de most végre beléphetek a profik világába!

2019-re nem készítettem konkrét terveket, inkább megfogadtam, hogy most egy kicsit könnyelmű leszek és csak nyomatom a stílt. Szerencsére most megengedhetem magamnak ezt, mivel múlt évben agyaltam eleget. Tele vagyok ötletekkel, és most végre szabadjára engedhetem őket. Szóval az átjáró már kinyílt, a szörnyeim pedig ott állnak a küszöbön, már csak be kell hívni őket. A rajongóink több koncertre számíthatnak.

Tervben vannak közreműködések olyan előadókkal, akikkel eddig még nem volt lehetőségem együtt dolgozni. Számomra ez nagyon izgalmas és egyben kihívás is. Már alig várom. Decemberben pedig újra összeül a nagy csapat, hogy megalkossunk egy újabb karácsonyi örökzöldet. Úgy érzem, teljesen megújultam én is és a zeném is, de persze a stíl az marad, azt nem hagyjuk!

 

SOLDIERR


Ebben az évben készülünk a csapatommal, a The Grove-val pár számot kiadni, ugyanakkor a hiphop és grime alapú Rockstar College-cuccok is úton vannak, melyben egy erős kollaboráció várható, de hogy kivel, az még titok!

Ezenkívül pár pszichedelikusabb, lassú tempós zenén is dolgozom.

Úgy érzem, nálam megint felgyülemlett és változott sok minden, ezért ebben az évben számos dolog fog történni zeneileg!

 

LAZY JUNIOR


Az új év, sőt, már a tavalyi év vége is rengeteg változást hozott az életemben, mind emberileg, mind zeneileg.

Sok célt tűztem ki magam elé, szeretném magam továbbfejleszteni, és még jobban belevájni a hangok világába.

Úgy érzem, jó emberek között vagyok, akiknek sokat köszönhetek, és akiktől rengeteget tanulhatok és inspirálódhatok.

Ami a gyakorlati részét illeti, ez az év nem a sok koncertről fog szólni, hanem a kemény munkáról. Életünk reneszánsza.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább