Szigi-szemmel: milliót érő szelfi

Történelem

– egy frissített írást olvashattunk a minap, amelyből megtudhattuk, hogy Vitéz nagybányai Horthy Miklós testőrségében milyen feltételeknek kellett megfelelniük a katonáknak. A számos szellemi feltétel mellett fizikai kritériumok is voltak. Például 175 cm magasság alatt nem lehetett valaki testőr. Hihetetlen, de magát Bruce Lee-t sem vették volna be, mert ő csak 171 volt?!


Gizi mama

– 92 évesen meghalt Kosztor Sándorné Bodnár Gizella, azaz Repülős Gizi. Gizi végiglopta Magyarországot, és végiglopta Európát is, a franciákat és a németeket különösen kedvelte, de szívesen mesélt „hányatott” életéről is. Íme egy történet:

„Nem esek én bele még a fegyőrökbe se. Repülős Gizi vagyok, nem Baka Sári. Egyszer voltam szerelmes, fiatalon, egy partizánba, lelőtték szegényt. Nagykabátban ölelt meg, éreztem a derekán a kézigránátokat. Menten elájultam. Azt hitte, a szerelmi izgalomtól, pedig csak rettegek a fegyverektől.”

Hűtlenség

– közeleg a Valentin-nap, mely alkalomból egyre több eszmefuttatás jelenik meg.

„Nő létemre a férfiakról szerzett tapasztalataimat tudom alapul venni, de nyugalom uraim, ezzel nem azt akarom sugallni, hogy mi, nők jobbak vagy becsületesebbek lennénk. Csupán a hölgytársaimra nem jellemző, hogy megkörnyékeznének. Ellenkező nemű társaim annál inkább”

– írja a szerző. (megj.: Szlávik Cyntia: Hűtlenség  – Klikkout, 2019. 2. 9.)

Elnézést, meséljünk mi, férfiak? Mert nem egyszer szexuális zaklatásnak vagyunk kitéve.


Praxis

– Robert Fico, a Smer-SD elnöke teljesíti azokat a feltételeket, amelyek az alkotmánybírói posztért való induláshoz kellenek – döntött a parlament alkotmányjogi bizottsága.

Csak semmi politika! Hányinger…


Szexuálterapeuta

– Mitől válik igazivá a házasság, a kapcsolat? Hogyan motiválhatjuk magunkat és a partnert a több, jobb minőségű szexre? Ezeket is megtanulhatja bárki szexterápián. Az e heti Szigi-szemmel megjelenése után egy zöld vonalat hozunk létre, kimondottan dunaszerdahelyieknek.


Futball

– Idén másodszor játszott hazai pályán a székesfehérvári MOL Vidi, az NB1. 20. fordulójában a Diósgyőrt fogadták az új Sóstói Stadionban. A november elején átadott 14 400 fős, 14 milliárd forintba kerülő arénát még félig sem sikerült megtöltenie a futballt szerető közönségnek.

A hivatalos adat szerint mindössze 2540 néző követte a helyszínen a találkozót!!!


Pöcsfotó

– Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, az Amazon vezetője zsarolással vádolt meg egy amerikai bulvármagazint, amelynek állítólag „buja” képei vannak az amerikai milliárdosról.

Írnak például egy „öv alatti szelfiről”, ami azt jelentheti, hogy az újságnak van egy szó szoros értelemben vett pöcsfotója a világ leggazdagabb emberéről.

Jeges meg is jegyezte: lóvé van more, de mekkora lehetett a kar(ó)?!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább