Szigi-szemmel: ne csücsörítsél, Francesca!

Törvények

– Franciaországban „apa” és „anya” helyett az „1-es és 2-es számú szülők” megnevezést kell használni az iskolákban. Gondoljunk csak bele, a melegházasságokban mondjuk Ferit nem lenne egyszerű anyának szólítani.


Vallás

– szexuális visszaélései miatt kitaszították a papi rendből Theodore McCarrick volt washingtoni érseket, ugyanis bebizonyosodott bűnössége a hatalommal és a gyónás szentségével való visszaélésben. Nekem papa már 40 éve azt mondta, menj el fiam imádkozni a templomba, de a csuhásoknak nem kell mindent elhinni.


Instagram

– bosszankodik az új Francesco Tottinak kikiáltott Nicolo Zaniolo, akinek egyáltalán nem tetszenek 40 éves édesanyja, Francesca szelfijei az Instagramon. A 19 éves támadó középpályás az alábbi hozzászólást fűzte édesanyja egyik képéhez a közösségi portálon:

„Anya, hagyd abba! Miért csinálsz így a száddal? Negyvenéves vagy!”

Na édes kisfiam, nemsokára majd tapasztalod, mit tudnak a 40 éves anyukák, aztán majd megérted.


Celebvilág

– Zuzana Belhorcová és férje, Vlasto Hájek elutaztak kettesben Hawaii-ra, ahol gyermekeik nélkül pihennek – írja a tvnoviny.sk. Ebből az alkalomból egy fotót posztolt magáról a híresség, ahol meztelenül, az ágyban fekve látható. Zuzanának két szülés után is szinte tökéletes az alakja, nyugodtan versenybe szállhatna a fiatalabb korosztállyal.

Na majd, ha a pász mellett dolgozna, és kifliket sütne a Danubia pékségben, akkor majd megnéznénk.


Sztárélet 

– A drogproblémákkal küzdő rapper Curtis egy hónap után kijött az elvonóról. Talán már a dunaszerdahelyi fröccsfesztre készül Bradt Pittel egyetemben?


Szexturizmus 

– Szingapúrban büntethető lesz, ha valaki titokban veszi le a gumit szex közben. Dunaszerdahelyiek vigyázat, állítólag Thaiföldön is tervezik bevezetni.


18+ magyar média

– Tökéletes tudósítást készített az RTL Híradó egy 75 éves, Dunaharasztiban élő férfiról, akit a szomszédja levideózott, miközben az ólban megdugta az egyik disznóját.

Emiatt egy héttel később felvonultak a kertjében a rendőrök és az állatvédők, és szabályosan kimenekítették onnan az állatokat.

Jeges csak annyit fűzött hozzá: dik há, milyen jó, hogy felállt neki.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább