Szigi-szemmel: az olasz meló

Kezdőrúgás

– immár teljes pompájában díszeleg, és hivatalosan is átadták a dunaszerdahelyi MOL Arénát. A 2019-es év első bajnoki mérkőzését a Slovan ellen játszotta a DéÁáCé, melynek kezdőrúgását a többszörös olimpiai bajnok Hosszú Katinka végezte. Több szurkoló megkérdezte, elfogyott-e a DAC sál a store-ban, mert Katinka nyakában semmi nem lógott?!

Kárpótlásul a kezdőrúgás után interjút adhatott egy médiabirodalomnak, a Franko TV-nek.


Popvilág

– Keresztes Ildikó idén tölti be az 55. életévét. Az énekesnő válásáról és terveiről is beszélt a Blikknek, és megtudhattuk, hogy az énekesnő jól érzi magát a bőrében. Kijelentette, soha nem szeretne újra férjhez menni. Ennyi évesen, biztos vagy benne kedves Ildikó, hogy elvennének?


Leszbikus 

– Kisfia született Ana Brnabic vállaltan leszbikus szerb kormányfőnek és élettársának. A miniszterelnöki hivatal közleménye szerint Brnabic partnere, Milica Djurdjic fiúgyermeknek adott életet szerdán, és mind az anya, mind a gyermeke remekül van.

Dunaszerdahelyen többen nem értik, a jövőben a kis lurkó kit fog anyának, vagy apának szólítani.


Olasz meló

– Az olasz ügyészség szerint a Smer elnöke 2012-ben telefonon beszélt Antonino Vadalával, aki az olasz ´Ndragheta maffiaszervezethez köthető. Jeges a Mini presszóban meg is kérdezte:

Mi van, Fico beszél olaszul, more?

Európa

– Az Európai Parlamentben, ahol idén választásokat tartanak, Alessandra Mussolini, Itália képviselője mindenkit megfenyegetett, aki bírálja Benito Mussolini fasiszta vezér politikáját, és jogi akcióra számíthat! A Csallóközből vannak, akik szívesen fotózkodnak a forró vérű unokával.


Dunaszerdahely

– „Városházánk” szerint a migránsok, ha nem is a spájzban, de már a parkolóban vannak. A napokban helyszínelt a terrorelhárítás Dunaszerdahely egyik forgalmas parkolójában. Mit kerestek, azt nem tudni.


Frigy

– Hajdú Péter műsorvezető több mint két évig élt szingliként, ám most beismerte, hogy egy párt alkotnak a dunaszerdahelyi származású modell Alföldy Annával. Péter, azt üzenik Dunaszerdahelyről, ha be akarsz vágódni a mamánál, küldj pár Louis Vuitton táskát ajándékba.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább