Szigi-szemmel: bujálkodás fűvel-fával

Friss

– az A csoportba jutott a magyar női jégkorong-válogatott, amely többek között a dánokat és norvégokat is legyőzte. A 2020-as A csoportos vb-t Kanada rendezi. Mi lett volna, ha annyi stadiont kapnak a hokisok, mint a focisták, azt is megnyerik?


Fetisizmus

– furcsa dolgoknak lehettek szemtanúi a napokban Magyarországon. Egy debreceni parkban ugyanis egy férfi fényes nappal egy fa törzsével közösült, egy pécsi férfi pedig kocsikkal fajtalankodott egy autójavító műhely telephelyén. Mindig mondtam, az őshaza női társadalma szexuálisan visszafogott.


Sztárvilág 

– rájöttem, az, hogy valaki jó pasi, nem korfüggő. Ezért aztán mindegy, hogy fiatalabba vagy idősebbe szeretünk bele. Az számít, hogy induljon be a kémia, lehet fiatalabb is – nyilatkozta Xantus Barbara színésznő.

Barbi kedves, két utcával le vagytok ott Budapesten maradva. Dunaszerdahelyen évek óta voltak és vannak próbálkozások, kisebb-nagyobb sikerrel.


Zenei világ 

– nagyszabású zenei eseményre került sor az elmúlt vasárnap a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban, ahol a Fortissimo Music Band adott fergeteges koncertet. A koncerten képviseltették magukat városunk nagyra becsült polgárai is. Igenis, a zene „összehoz”!


Magyar iskola

– nagy vitát váltott ki egy fészbuk-bejegyzés, amely a gyermekeink szlovák vagy magyar iskolába íratását boncolgatta. Néhányan azt állították, eltűnnek a magyar iskolák és „elszlovákosodik” Dunaszerdahely.

Gyerekek, nincs az a „–di –ti –ni –li”, amit a csallóközi „magyar” rendesen megtanul.


Sporthírek

  • Kassai Viktor és segítői vették el a győzelmet Paks futballcsapatától a Puskás Akadémia ellen – gondolom tudjátok, ki felcsúti?
  • Szered–DAC 0:5 – Michalík akaszd fel a kopačkyt a szögre!
  •  Rakonczai-est 4 fogásos vacsorával a Rajka Kúriában – ja bocs, ez nem sporthír.

Slovensko

– még mindig nem elégedett a szlovák válogatott jégkorongozók mezének küllemével Andrej Danko, az SNS elnöke. A mini presszó teraszán egyszerű választ adtak a törzsvendégek, miért lettek a dombok helyett hokibotok a címerben. A dombokon nőnek a fák és abból készülnek a hokibotok. Jeges barátom rá is vágta azonnal:

Azír lettetek facsúsztatók more!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább