Szigi-szemmel: szükségállapot a pályán

Macskák

– voltak olyan ókori kultúrák, ahol istenként tisztelték a macskákat. Ezért is keltett világszerte hatalmas megdöbbenést, amikor az ausztrál kormány négy éve bejelentette, hogy 2020-ig kétmillió macskát irtanak ki, hogy megmentsék tőlük az őshonos fajokat.

Na ezt próbálnátok meg Dunaszerdahelyen megszavazni, hiszen itt is vannak „őshonos” fajták az állatvédők között.


NB1

– hierarchikus csatát vívott egymással a MOL Vidi FC labdarúgócsapata a Puskás Akadémiával (Felcsút), ráadásul Kassai Viktor vezette a mérkőzést. Állítólag a napos idő ellenére többen „bundáskabátban” jelentek meg a mérkőzésen.


Magyar nóta

– magyar nótától volt hangos Hodos (Dunaszerdahelyi járás), még a miniszter is énekelt.

Kedves hodosiak, ezt a „Hidat” már maga Kodály Zoltán sem rakja helyre, nemhogy egy miniszter(ke).


Szükségállapot

– egy óra játékot követően egyszercsak lefutott a pályáról az Arsenal sztárja, Nacho Monreal a csütörtök esti, Napoli elleni Európa-liga negyeddöntő visszavágóján, s öt percre eltűnt. A szurkolók szerint a nagydolgát végezte az Arsenal védője.

Szeverkettőn azt beszélték az Arsenal-szurkolók, hogy vékony-fosása volt a csávónak.


Fetyák

– 370 millió forint támogatást ítélt meg a Magyar Nemzeti Filmalap a Szabó Győző 2012-es, Toxikoma: tíz év drogvallomásai című könyvéből készülő produkcióra, írja a Blikk.

Lehet, hogy Győző is egy fideszes szavazó?!


Orgazmus

– azt hiszed, mindent tudsz az orgazmusról? – boncolgatja szexuálterapeutánk a fogós kérdést. Avagy, melyik pózzal tud a nő a legkönnyebben a csúcsra jutni, és létezhet-e orgazmus szex nélkül?

Jeges úr csak annyit fűzött hozzá:

tanuljátok meg már felállítani more, ne csak mindig beszíjetek. 

Sztárvilág 

– Hajdú Pétert kórházba kellett vinni. A műsorvezető Cipruson lett rosszul – írja a Ripost. Négynapos utazásra ment, azonban két és fél napot fekvéssel kellett töltenie, mert felszökött a láza, sőt hasi görcsei is voltak.

Mi van öcsém, erős a csallóközi „gép”?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább