Szigi-szemmel: nem a méret a lényeg

Expo

– Az állatvilág ürülékeit bemutató állandó kiállítást nyitott a Prágai Állatkert. A tárlaton őskori ürülékek és a már kihalt állatok széklete mellett a modernkori gorillák, oroszlánok, elefántok, lovak, teknősök, tevék és más állatok végtermékét is bemutatják a legváltozatosabb méretben, formában, színben és textúrában. Dunaszerdahelyen a keleti lakótelep lakosai elhatározták, hogy pár fűben heverő kutyakakit küldenek az állatkert részre.


Himnusztörvény

– A rossz időjárás ellenére is mintegy ezer fős tömeg gyűlt össze a szlovák parlament épülete előtt az elmúlt vasárnap kora délután, hogy a himnusztörvény ellen tiltakozzanak.

A rendezvény végén a jelenlévők közösen énekelték el a magyar himnuszt. Rossz nyelvek szerint pár Slovan-szimpatizáns a szomszéd utcában azt énekelte, hogy: harmincan vagytok, parasztok harmincan vagytoook…


+18

– Bódi Sylvi újabb bikinis képpel örvendeztette meg a követőit, ezúttal azt mutatta meg, milyen piros szettet választott magának a szezonra. A csallóközi hírportál, a parameter.sk még nem hozta a hírt, de várjuk a kérdést: elmúltál már 18 éves?


BL

– megtörtént a sokak által nem várt csoda, és a Liverpool kiütötte (4:0) a Barcelonát a kupasorozatból, így bekerült a döntőbe. A „vörösök” szurkolói közt voltak, akik nemcsak, hogy nem bíztak a sikerben, de hazai vereséget is jósoltak. Valaki meg is jegyezte: ti csak mindig is felvidéki liverpoolosok maradtok.


Trónörökös

– Egy képregényhős és egy macska után kapta a nevét Harry herceg és Meghan Markle újszülött kisfia, Archie – írja a The Sun. A család egy korábbi barátja szerint Meghan Markle édesanyjának volt egy Archie nevű macskája, akit a hercegné nagyon szeretett.

Nem is értem, most akkor a szültendő unokámat Stekker macskámról nevezném el?!


Divat

– Kylie Jenner (amerikai modell, valóságshow-szereplő) végre tényleg a világ legfiatalabb dollármilliárdosa lett. Jenner táskakollekciója viszont sajnos nem volt teljes, mert hiányzott belőle még legalább kettő vintage Louis Vuitton-darab. De nem kell aggódni, mert már ezeket is beszerezte, darabját közel 25 ezer dollárért, ami azt jelenti, hogy úgy 14 millió forintot vert el két táskára. Kylie szerintem nem tudja, hogy Dunaszerdahelyen is volt hasonló gyűjtemény.


Dunaszerdahely

– Több fotót készítettek és küldték be különböző hírportáloknak arról a férfiról, aki meztelenül sétálgatott Dunaszerdahely utcáin. Jeges barátom meg is jegyezte: otthon a feleség biztos összehasonlította a cerka méretet, eccsó.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább