Szigi-szemmel: állítsuk meg a népességfogyást!

Nagymegyer

Mi folyik itt Gyöngyösön, akarom mondani Nagymegyeren, bizalmatlansági indítvánnyal akarták leváltani a hivatalvezetőt a képviselők. Azt suttogják Vaja(k)i mondja már meg ki mit akar, na!


Viagra

– Ingyen Viagrát osztogatna egy francia polgármester, csak szülessen már gyerek a faluban. A tablettákat elsősorban 18-40 év közti pároknak osztogatják majd, hogy lehetőséget teremtsenek az iskola megmentésére és a népességcsökkenés megállítására.

Kedves Polgármester úr! Ha Ön tudná, milyen népszerű a kék pirula Dunaszerdahelyen a párok férfitagjainál, nos mégsincs túlnépesedés városunkban.


Feketepiac 

– A francia vámhatóság 7,4 tonna kannabiszt foglalt le a Földközi-tengeren egy hajón – közölte Max Ballarin, a francia vámszolgálat Földközi-tengeren illetékes részlegének vezetője szombaton Toulonban. Állítólag megrengeti a dunaszerdahelyi piacot is, de marad a jól bevált pervitín gyerekek.


Politika

– Theresa May brit miniszterelnök pénteken bejelentette, hogy június 7-én távozik a kormányzó Konzervatív Párt éléről. Ez miniszterelnöki megbízatásának végét is jelenti.

Hol vagytok ti Margaret Thatcher asszonytól?! Ő már ilyen „nyálas” brexiteseket lenyelt volna keresztbe.


Magyarország

– Elképesztő bíráskodás mellett a Vidi nyerte a Magyar Kupát! Nem tudom, tudja-e a kedves olvasó, kinek a kedvenc csapata a MOL Vidi FC Székesfehérvár??? Nem a Putyiné.


Szexuálterapeuta 

– Sereg Tímea szakember szerint a szexterápia tulajdonképpen párterápia, hiszen a szexuális élet két emberről szól. Drága Tímea, Dunaszerdahelyen nem egyszer három, de van, hogy több emberről is szól.


DAC

– Szeretett csapatunk kapusa állítólag visszautasította egy kisfiú kérését, aki a mezét szerette volna megkaparintani. Óriási megrökönyödésre még az anyuka kérését is elutasította, aki a közösségi portálon csipkés bugyiját is felajánlotta volna a cél érdekében.

Jeges barátom csak annyit kérdezett:

de ugyi, mosatlanul küldte volna el, mert nem szeretjük a mosópor illatát. Moreeeeee… 🙂 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább