Szigi-szemmel: nőnek lenni jó!

Brexit

– Skóciai Darnford Farmra látogatott Boris Johnson miniszterelnök, hogy a helyi gazdáknak elmondja, 211 millió fonttal támogatja őket a kormánya.

Mi a ménkű, talán még ott is „borítékoznak”?


Szexting

– Habár a szexting veszélyes oldaláról egyre több szó esik, és összefüggésbe hozzák számos egészségkárosító és kockázatos szexuális viselkedésformával, egy kutatás szerint jót tesz a tartós párkapcsolatnak.

Dunaszerdahelyi kávéházakban szétnézve, na de melyik párkapcsolatnak kérem?

(a szexting szó jelentését megtalálja a Google-keresőben a kedves olvasó) 🙂


Csikló

– Dr. Vincenzo Puppo kutatásai azt mutatják, hogy a női csikló a péniszhez hasonló, azonos a struktúrájuk, bár sokkal kisebb kivitelben. A kutatásból azt is megtudhatjuk, hogy a csikló számlájára írható, hogy a nők képesek az egymás utáni orgazmusra, szünet nélkül. A férfiaknál idősebb korban merevedési zavarok alakulhatnak ki, a nőknél változatlan marad a csikló reakciója, bármilyen korban is vannak. „A nők fizikailag bármely életkorban képesek arra, hogy orgazmusuk legyen” – mondja a szakértő.

Mert nőnek lenni jó! 🙂


Futball 

– DAC–Slovan 5:2, Szlovákia–Horvátország 0:4

Általános kutatás szerint pár nap alatt 5 kilót „hízott” a magyar.


Kampányszlogen?

– „A boldogtalan ember irigy. Aki irigy, az gonosz, és aki gonosz, sosem lesz boldog”!

Egy népszerű „megállapítás” a fészbukról, ami cca 235 lájkot, 18 megosztást és 14 hozzászólást kapott.

Dunaszerdahelyi feeling! 🙂


Furcsa szokások a nagyvilágban

– Mi, magyarok nem koccintunk sörrel – szinte egyedüli országként a világban. A történet úgy tartja, hogy az aradi vértanúk kivégzése után az osztrák tisztek sörrel koccintottak a holtak felett, a magyar nemzet pedig 150 évre megfogadta, hogy nem koccint sörrel. Ez az időintervallum bár lejárt, a sörrel való koccintás nem tört be a mindennapokba.

Mit gondoltatok, mi elfelejtünk?


Szarvasbőgés

– A gemenci erdőben biztonságos körülmények között, szervezett túrán hallgathatják a szarvasbőgést. 2019. augusztus 30. és szeptember 14. között erdei vasúttal és lovasfogattal indít kirándulásokat a Gemenc Zrt. azokhoz az erdőrészekhez, ahol jelentősebb bőgés várható.

A Csallóközben is rengeteg vadász fényezi a „puskacsövét” erre az időszakra!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább