Szigi-szemmel: Jeges-válogatás

Szex

– el sem hiszitek, miket képesek egyesek kipróbálni. A minap olyan röntgenfelvételek láttak napvilágot, amelyeken „hölgyek” vaginájában talált tárgyak voltak láthatók. Magnókazetta, Barbie baba, szemüveg, de még egy villanykörte is.

Jeges meg is kérdezte,

háá hány wattos lehetett, hogy csak úgy becsavarta?

Pöcsfotó

– Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, az Amazon vezetője zsarolással vádolt meg egy amerikai bulvármagazint, amelynek állítólag „buja” képei vannak az amerikai milliárdosról.

Írnak például egy „öv alatti szelfiről”, ami azt jelentheti, hogy az újságnak van egy szó szoros értelemben vett pöcsfotója a világ leggazdagabb emberéről.

Jeges meg is jegyezte:

lóvé van more, de mekkora lehetett a kar(ó)?!

 

18+ magyar média

– Tökéletes tudósítást készített az RTL Híradó egy 75 éves Dunaharasztiban élő férfiról, akit a szomszédja levideózott, miközben az ólban megdugta az egyik disznóját.

Emiatt egy héttel később kivonultak a kertjébe a rendőrök és az állatvédők, és szabályosan kimenekítették onnan az állatokat.

Jeges csak annyit fűzött hozzá:

dik há, milyen jó, hogy felállt neki.

DAC

– Elkészült a DAC 2019-es tavaszi hivatalos csapatképe, amely alá egy hangzatos szlogen került.

Egy vérből valók vagyunk!

– More, háá én még csak valamelyikre hasonlítok, de te Szigi, fehér vagy, mint a fal!

– jegyezte meg Jeges úr.


Nagymegyer 

– a megyer.online fészbuk oldalon egy újabb megrázó fotósorozat jelent meg, ami Bős és Nagymegyer körforgalmait hasonlítja össze. Az egyikben van húsvéti tojás, a másikban nincs, amiért természetesen az új polgármester a felelős.

Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá:

ezek nocsik more…

Slovensko

– még mindig nem elégedett a szlovák válogatott jégkorongozók mezének küllemével Andrej Danko, az SNS elnöke. A Mini presszó teraszán egyszerű választ adtak a törzsvendégek, miért lettek a dombok helyett hokibotok a címerben. A dombokon nőnek a fák és abból készülnek a hokibotok. Jeges barátom rá is vágta azonnal:

Azír lettetek facsúsztatók more!

Életstílus

– a fogyókúrázók tiltólistájának első helyén általában az édességek, a sütemények szerepelnek, nem véletlenül. Ám a legújabb hírek szerint mégiscsak érdemes sütizni a diéta alatt – jól hangzik, ugye? – írja a Runner’s World.

Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá:

na, még csak ilyent írjatok le a konténervalagúaknak more…

Orgazmus

– azt hiszed, mindent tudsz az orgazmusról? – boncolgatja szexuálterapeutánk a fogós kérdést. Avagy, melyik pózzal tud a nő a legkönnyebben a csúcsra jutni, és létezhet-e orgazmus szex nélkül?

Jeges úr csak annyit fűzött hozzá:

tanuljátok meg már felállítani more, ne csak mindig beszíjetek. 

A tetovált Nő

– Az utóbbi időben fénykorát éli a tetoválás, és a városi legenda szerint azok a nők, akik tetkóval rendelkeznek, sokkal nyitottabbak lehetnek „szerelmi” téren.

Jeges barátom csak annyit fűzött a legendákhoz:

attú, hogy krisztust tetováltatott magára, nem biztos, hogy gyuknyi szeret more…

Duciszex

– „127 kiló vagyok, de mindennap szexelek és nincs korlátja a pozícióknak” – nyilatkozta Tamsin Hill, akinek 51 ezer Insta- és 85 ezer YouTube-követője van, és ez önbizalomnövelő lehet a dunaszerdahelyi „konténereseknek” is.

Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá:

Eccsó, messzirű gyött ember, azt mond, amit akar.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább