Május végéig lehet a gyerekeket beíratni az óvodába

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Április 30–május 31-e között zajlik a beíratás a város óvodáiba – maga a beíratás a 3 és 6 év közötti gyermekeket érinti. A fennálló helyzetre való tekintettel a beíratásokra a gyermekek jelenléte nélkül kerülhet csak sor – sőt, a kérvények benyújtását is inkább elektronikus formában kéri megoldani a minisztérium, ezért Dunaszerdahely város, mint fenntartó, két módját kínálja az elektronikus beiratkozásnak.

Az első mód az online beíratás, amely során a szülők az általuk megadott e-mail-címre visszajelzést kapnak a beiratkozásról. A második mód a város weboldalán megjelentetett formanyomtatvány kitöltése, majd elektronikus módon (szkennelve vagy fénykép formájában) való továbbítása a kiválasztott óvoda e-mail-címére. Erről az óvodaigazgatók visszajelzést küldenek a szülők e-mail-címére.

A kérvények személyes benyújtására is lehetőséget biztosítunk: a Városi Hivatal félfogadó irodájában kérhető lesz a formanyomtatvány egész május folyamán, majd a kitöltött kérvényeket a kiválasztott óvoda postaládájába lehet bedobni.

A cikk a Dunaszerdahelyi.sk-n folytatódik.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább