Szigi-szemmel: Hölgyeink 

A nők nagy része hajlamos azt hinni a férfiakról, hogy figyelmetlenek. Nem dicsérik meg az új hajszínt, azt, ha a csirkepaprikás kimondottan jól sikerült, vagy ha könnyebben sikerül a farmernadrágot felerőszakolni az egyhetes diéta után.

Tévhit. Igenis a pasik sok apró dologra figyelnek, amire a nők nem is gondolnának.

Világítsunk rá néhány apró dologra, ami igenis fontos a pasik számára.

  • Személy szerint én egy nőn a keze ápoltságát figyelem meg először. Sok mindent el tud árulni egy ápolt vagy ápolatlan kéz.

Most szinte hallottam néhány hölgy felszisszenését, akik mondjuk a gyárban szalagmunkát végeznek, vagy akár Ausztriában szőlőt szednek. Egy kéz ápoltsága nem munkahelyfüggő.

Természetesen lehet vonzata egy gyönyörűen kivitelezett porcelán körömnek, viszont szerintem az is egyénfüggő és nem biztos, hogy ápoltságra utal.

Valljuk be uraim, néha sokkal ügyesebb a saját, rövid, finoman lakkozott körmökkel rendelkező kéz, viszont van, aki jól használja a pár centis vörös karmokat is.

  • Nem egyszer az első randi vacsorával kezdődik. Az lehet akár egy hamburgeros, vagy akár egy puccos étterem, a kettő ugyanaz. 

Amikor az étlapot már harmadszor lapozza át a hölgy és még mindig fanyalogva elsüti a „nem tudom,mit egyek” című monológot az esti kajálásról és a felszedett kilókról, akkor bizony sok férfi hátán feláll a szőr. Különösen lelombozó tud lenni, ha a kiválasztott menü csak nyámmogva forog a hölgy szájában, mégha a dekoltázs kifogástalan is. Kifejezetten erotikus egy pasi számára, ha egy hölgy jó étvággyal eszik.

Természetesen a fentebb említett dolgok nem döntő fontosságúak, viszont pontosan az apró dolgokazok, melyekről a hölgyek azt hiszik, hogy nem látunk.

…és mégis!

folyt. köv. 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább