Hiányoztok! Tartsatok ki!

„Nem lesz semmi bajunk, ha egy ideig nem megyünk el fodrászhoz. De ezt mondanád akkor is, ha a fodrászat a testvéredé?” Biztos vagyok benne, hogy sokan találkoztak már ezekkel a mondatokkal, hiszen elég szépen elterjedt a közösségi hálón. Bár rengeteg marhaság kap ott szárnyra, ez most nem tartozik közéjük. Ez most más, hiszen az első mondat igaz, a második pedig jogos.

Valóban senkinek nem esik baja attól, hogy nem látogathatja kedve szerint a szépségszalonokat. Viszont az már nem annyira biztos, hogy az ott dolgozók sem fogják ezt megsínyleni…

Egyébként pedig, nem esik bajunk az „elvonástól”, ez igaz, de azért ha igazán őszinték akarunk lenni, hiányzik, hogy elmehessünk, mondjuk a fodrászunkhoz.

Nekem legalábbis hiányoznak a megszokott kis dolgaim. Szerintem ezzel a hajvégeim is abszolút egyetértenek.

Hiányzik a kozmetikusom is. Persze, meg tudom igazítani a szemöldökömet, nem is arról van szó. De mégis más, ha az ő kis szalonjába megyek be valamiféle bozóttal a szemem felett, majd pedig két gyönyörűen ívelt szemöldökkel jövök ki onnan.

Aztán ott van a manikűrös. Azt se tudom, mikor láttam őt utoljára! Pedig szerintem igazán hálásak lennének a körmeim, ha nem zargatnám őket kábé kétnaponta körömlakkal, és nem csapkodnám valamelyiket – attól függ, épp melyik a kiválasztott – folyamatosan neki az ajtónak, falnak, asztalnak, vagy épp a konyhapultnak, hogy legalább tövig felhasadjon. Úgy hiszem, tökéletesen elégedettek lennének, ha csak – az egyébként szokásos – háromhetente zaklatnám őket a friss manikűröztetéssel.

S ha már itt tartunk, szegény ruhácskáim mostanra biztosan azt hiszik, hogy haragszom rájuk. Folyton csak a farmer-póló kombó kerül ki a szekrényből, amit bevallom, kezdek eléggé unni.

Nem vagyok én nagyigényű, de azért hiányzik már az is, hogy a kedvenc kávézómban kortyolgathassam a kávét. Ahogy az is hiányzik, hogy a csajokkal beüljünk valamelyik étterembe és órákat csacsogjunk az ételünk felett, ami közben persze teljesen kihűl, de üsse kő! Finom az hidegen is!

Szóval, hiányoztok, na! Ezért kérlek titeket, tartsatok még ki egy kicsit…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább