ANKÉT: Szereted fényképeken megörökíteni életed pillanatait? – Takács Zsuzsanna és Hetényi Gergő válaszol

Mobiltelefonja ma már szinte mindenkinek van, így könnyedén megörökíthetjük a számunkra fontos pillanatokat. Persze, ezek azért nem érnek fel egy profi fényképész által készített fotóval, de hát ugye, állandóan nem lehet a nyomunkban egy fotós. 🙂 A fényképekhez nem kellenek szavak, önmagukban is sokatmondóak. Elég rájuk pillantani és már mesélnek is… E heti ankétunkban Takács Zsuzsannát és Hetényi Gergőt arról kérdeztük, ők hogyan viszonyulnak a fotókhoz.

TAKÁCS ZSUZSANNA

személyi edző, orosz nyelvtanár (27)


Szeretsz fényképeket készíteni?

Egyértelműen igen, csak nem nagyon értek hozzá. 🙂 Mindig kéznél van a fényképezőgépem, hogy le tudjam kapni a legjobb pillanatokat. A legtöbb kép az állatkáimról és a kirándulgatásokon készül, de a baráti összejöveteleken is mindig én fotózok. 

A fontos pillanatokat te magad örökíted meg, vagy inkább profi fotósra bízod a dolgot?

Eddig mindig magunk oldottuk meg a dolgot. Apukám hobbifotós, így ő szokott képeket készíteni a nagyobb eseményekről, de majd ha egyszer megházasodok, egészen biztosan profi fotósra fogom bízni az esemény megörökítését.

Mit jelent számodra egy téged és/vagy családodat, barátaidat ábrázoló fotó?

Imádom nézegetni a szeretteimmel készült képeket, nem egy a nappalink falát is díszíti. Ha nem vagyok a legjobb passzban, elég csak rájuk néznem és máris jobb lesz a kedvem. A notebookom és a tabletom háttere is egy-egy kedvenc képem, amelyen a számomra legfontosabb emberek szerepelnek.


HETÉNYI GERGŐ

vállalkozó (26)

Szeretsz fényképeket készíteni?

Szeretek fényképeket készíteni, de nem vagyok az a fajta, aki állandóan „kattintgat” a telefonjával. Csak azokat a pillanatokat örökítem meg, amelyek igazán fontosak a számomra, hogy aztán később, évek múltán, ezek segítségével fel tudjam idézni az emlékeimet.

A fontos pillanatokat te magad örökíted meg, vagy inkább profi fotósra bízod a dolgot?

A fontos pillanatokat, mint mondjuk az esküvő, keresztelő, kerek vagy félkerek születésnap, gyerekfotózás, családi fotózás – ezeket inkább egy hozzáértő emberre bízom.

Mit jelent számodra egy téged és/vagy családodat, barátaidat ábrázoló fotó?

Mivel nem vagyok az az állandóan fotózkodós és szelfizős típus, így az elkészült fotóim sokat jelentenek nekem. Ezek a képek ugyanis vidám, boldog történéseket örökítenek meg, olyan pillanatokat, amilyeneket lehet, hogy csak egyszer élhetek át egész életemben.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább