ANKÉT: Nagy Vivit és Szabó Dominikát arról kérdeztük, mit szeretnek vagy épp mit nem szeretnek az őszben

Bizony, ismét itt az ősz! Bár a napokban még azért élvezhetjük a napsütést és a kellemes meleget, hamarosan arra leszünk figyelmesek, hogy a falevelek sárgulni kezdenek. Viszont minden évszaknak megvan a maga szépsége, így az ősznek is. Ezért szomorúságra semmi okunk! ???? E heti ankétunkban Nagy Vivit és Szabó Dominikát kérdeztük arról, hogy ők vajon kedvelik-e ezeket a kissé borongós hónapokat.

NAGY VIVI (21)

Hogy szeretem-e az őszt? Hm, először az fogalmazódott meg bennem, hogy igen is, meg nem is. A szép napsütötte őszi napokat imádom, a borongós esős és saras őszt viszont kevésbé kedvelem.

Imádom az őszi színeket: bézs, narancssárga, bordó és barna. Ezek olyan Vivis színek. ????

Általánosan nagyon szívesen töltöm a szabadidőmet a természetben, ősszel leginkább sétálni szeretek a színes levelekben a kutyusaim társaságában, mivel ők is nagyon szeretnek ugrándozni az összehordott levélkupacokban. ????

Számomra az ősz az az időszak, amikor a legtöbbször veszem kezembe a kedvenc regényeimet. Olyan meghitt hangulatot tud varázsolni, mikor kint hűvös van, te viszont bent, gőzölgő tea mellett és könyv társaságában töltöd az idődet. Az iskola és a többi kötelességem mellett leginkább ennek a két szabadidős foglalkozásnak hódolok szívesen ősszel.

Egy plusz (vicces) gondolat, hogy miért is szeretem az őszt: Egyértelműen azért, mert ez az évszak a bakancsok évszaka. ???????? Imádom a bakancsokat, nemcsak mert öltöztetnek és stílusosak, hanem mert baromi kényelmesnek találom őket, és szinte mindenhez illenek.


SZABÓ DOMINIKA (28)

Nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy szeretem az őszt, de azt sem, hogy nem szeretem. Nem igazán kedvelem például, hogy ilyenkor lehűl az idő, gyakrabban esik az eső, jönnek a ködös reggelek, minden egy kicsit komorabb. Imádok reggelente a teraszon kávézni a kellemes napsütésben, de ahogy egyre jobban belemegyünk az őszbe, a hideg reggelek miatt egyre ritkábban van esély egy jó kávéra kint a levegőn.

De van jó oldala is ennek az évszaknak. Például, amikor elkezdenek sárgulni a levelek és süt a nap, akkor nagyon jó túrákat lehet szervezni és gyönyörködni a természetben.

A másik jó oldala, hogy remek alkalmat teremt arra, hogy bekuckózzak a szobámba egy forró tea, egy jó könyv és egy kis gyertyafény mellett.

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább