ANKÉT: Hogy ünnepled a karácsonyt? – Sebestyén Kitti és Sziklai Krisztina válaszol

E heti ankétunkban ismét a karácsony a fő téma, hiszen most már igazán nem kell sokat várnunk, hogy elérkezzen az év legszebb ünnepe. Ezúttal Sebestyén Kittit és Sziklai Krisztinát faggattuk.

SEBESTYÉN KITTI

Hogy ünnepled a karácsonyt?

Idén végtelenül „egyszerűen”, de annál teljesebben ünnepeljük a karácsonyt. Mivel másfél hete született meg a harmadik gyermekünk, így nem tervezünk semmi „különlegeset”, csak karácsonyi meséket és filmeket nézni, finomakat enni, sétálni és együtt lenni, most már ötösben. Bár, számomra ennél különlegesebb program nem is létezik.

Mit szeretsz a karácsonyban?

A karácsonyban leginkább azt szeretem, hogy kicsit mind lelassulunk. Ehhez jön a tél és a mézeskalács illata, de a díszek és a fények is megalapozzák a hangulatomat. Ezenkívül nálam nem maradhatnak ki a karácsonyi és a romantikus filmek sem.

Mit jelent számodra az ünnep?

A karácsony számomra mára már teljesen új értelmet nyert. Anyaként igyekszem varázslatossá és meghitté tenni a gyermekeimnek ezeket a napokat, ugyanakkor szeretném, ha az egyszerűséget, az apró momentumokat is megtanulnák értékelni, hogy mennyire fontos az, hogy együtt tudunk lenni.


SZIKLAI KRISZTINA

Hogy ünnepled a karácsonyt?

Sajnos év közben sokat vagyok a családomtól távol, így ez az időszak csak az övék. Anyukámmal és a nagymamámmal töltöm ezt az időt. Ilyenkor látogatom meg a család többi tagját is. Főként pihenéssel, nevetéssel, filmezéssel és kellemes sétákkal ünneplünk. Természetesen elmaradhatatlanok a finom ételek és sütemények, amit kellemes vígjátékok előtt fogyasztunk el.

Mit szeretsz a karácsonyban?

A legjobban azt szeretem, hogy édesanyámmal lehetek és vég nélkül pihenhetünk.

Mit jelent számodra az ünnep?

A nyugalmat, a csendet és a békét. Számomra az ünnep az elcsendesedés.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább