MissQ Hónap Nője osztag: Vivien Lulovičová

Új év, újabb lányok és még merészebb ötletek! Ez a hajtómotorja az előttünk álló hónapoknak! Elsősorban a Hónap Nője stábja nevében szeretnék boldog új évet kívánni a kedves olvasóknak, és felhívni a figyelmét a jelentkezni vágyó hölgyeknek, hogy mint minden évben, most is nyitottak vagyunk az új arcokra, és bátran jelentkezzetek! Keressük azt a 10 lányt, akik Vivien után folytatják a sorozatot a 2022-es évadban és személyiségükkel még színesebbé és érdekesebbé varázsolják magazinunkat!

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/feburári számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Félelmet nem ismerő forgatással indítjuk az évadot, és legyen ez hát egy motiváció, hogy továbbra is tudjunk meglepetéseket okozni! Ti már hallottatok a dunaszerdahelyi lézerarénáról? Nos, mint kiderült, minden korosztály számára elérhető, és a legidősebb vendégük a 80. esztendején is túl van már.

Egy szóval jellemezném: WoW! Mint egy teljesen más világ, mintha tényleg egy videójátékban szerepeltünk volna. Vaksötét, fura zajok és világító lézerfegyverek és ez mind a dunaszerdahelyi GamerGymben!

Ahogy a forgatás sem volt mindennapi, e havi választottunk is igencsak szemet gyönyörködtető és kedves teremtés.

Ismerjétek meg Vivient, aki 19 éves és Vágáról érkezett hozzánk. Az iskola elvégzése után a szenvedélyének szenteli az idejét, így kozmetikusként dolgozik.

Stábunkkal az első pillanattól kezdve megtalálta a közös hangot. Amit érdemes tudni róla:

„Extrovertált embernek tartom magam, mivel, ha időm engedi, a szabadidőmet a barátaimmal töltöm, és nagyon szívesen ismerek meg új embereket, szeretem a pörgést és az életet. Nem vagyok egy gamer típus, viszont szórakozásból szívesen játszom videójátékokat. A GamerGym számomra egy nagyon jó és új élmény volt, mert még soha nem jártam hasonló helyen. Nagyon élveztem, és bátran ajánlom mindenkinek, mert a lézerharc mellett lehetőség van más típusú játékokat is kipróbálni. Egy szuper hely, ha ki akarsz kapcsolni és örülök, hogy részt vehettem a forgatáson!”

Fogadjátok szeretettel februári kiadásunkat, és kövessetek minket a közösségi média platformjain, Facebookon, Instagramon és iratkozzatok fel Youtube csatornánkra! Köszönjük a menő szetteket a dunaszerdahelyi MissQ ruhaboltnak!

KAPCSOLÓDÓ:
Akciófilmbe illő csatában győzte le ellenfelét februári szépségünk a GamerGymben!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább