KPR Ruch Chorzów–HC DAC 29-31 – Kilences Stano Mašekkal

KPR RUCH CHORZÓW–HC DAC 29-31

Egy nehéz kupamérkőzés után ma a lányok a lengyelországi Chorzowba léptek pályára a hazai Ruch ellen. A hazaiak vendégként szerepeltek a cseh-szlovák MOL ligában. Érdekességnek számít, hogy szintén résztvevője a lengyel 1. liga B csoportjának, amelyben 33 ponttal az élen áll.

A mi csapatunk picit langyosan kezdett – óriási gondot okozott nekünk az ellenfél félig nyitott védelme, illetve nem voltunk képesek ellenszert találni a hazaiak betöréseire, a lengyel beállóssal nem nagyon tudtunk mit elkövetni. Debre mester a meccs ezen fázisában időt kért, ami némileg segített, és javulást láttunk a támadásainkban. Lendítettünk az 1-1 elleni játékunkon, plusz megemlítem a szélsőjátékunkat.

A védelembe még észrevettünk hibákat, viszont a kapusok nagyon jó százalékkal védtek. A második felidőben újra visszaestünk, a meccs második részének elején nagy hibaszázalékkal játszottunk, a védekezés sem volt jó. Nem utolsósorban a kapusok teljesítménye is visszaesett. A lányok nem nagyon tudtak felpörögni, így fej fej mellett haladt a két csapat. Sajnos egy-két játékos teljesítménye már egy ideje hagy némi kívánnivalót maga után.

Másrészt, sok a sérült, így kénytelenek vagyunk nyolc játékossal végigjátszani, sokszor két meccset hetente. A mérkőzés utolsó fázisában viszont döntőnek bizonyult a játékosaink magasabb egyéni szintje, Juhos Kata villanásaival kiharcoltuk a 31-29-es győzelmet. A játék nem volt egetrengető, de két pont, az két pont. Folytatás szombaton hazai pályán a Slávia Prága ellen. Hajrá, DAC!

Stanislav Mašek: 40 éves vagyok, a DAC aktív játékosa, egész életemet a kézilabdának szenteltem, karrierem túlnyomó részét pedig Dunaszerdahelyen töltöttem, emellett viszont Nyitrán, Vágsellyén és Gútán is tevékenykedtem. Pillanatnyilag edzői tanulmányokat folytatok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább