HC DAC–Zlín 38-18 – Kilences Stano Mašekkel

Papírforma

Két egygólos vereség és válogatott szünet után fogadtuk ma este a sereghajtó Zlín csapatát, és ez a meccs jó alkalomnak bizonyult az önbizalom-növelésre, illetve egy jó felkészülés lett a hétvégi nehéz nemzetközi kupameccsekre.

A papírforma be is bizonyosodott, a meccs első perceitől megmutatkozott a két csapat közötti különbség. A vendégek csapata a legfiatalabb gárda a MOL Ligában, sok ifi játékossal a névsorban.

A fiatalka csapat jól is kezdett, dinamikus játékkal, és meglepetésre vezettek is 3-1 arányban. Ezek után viszont a mi lányaink nagyobb sebességre váltottak, mindezt jó védekezéssel kísérték, a gyors és eredményes ellentámadásaink tehát törvényszerűek voltak. Mint ahogy megszoktuk, Juhos Kata volt az egyik legaktívabb játékosunk, és a Katával vezetett csapatunk így a félidőt 19-11-es eredménnyel zárta.

A második félidő gyakorlatilag már csak arról szólt, hogy a csapatból kapjon mindenki lehetőséget a játékra. Kiemelném a kiváló védekezésünket, sokszor passzív játékra kényszerítettük az ellenfelünket, így tehát az ellenfél lövéseit rendre a magas blokkjaink semlegesítették. Támadásban nem egy – mondjuk úgy – könnyű gólt szereztünk, nem csoda, hogy húszgólos előnyre tettünk szert (38-18).

Folytatás szombaton következik és vasárnap folytatódik, mindkét napon 20.00-kor, amikor is az Európa-kupában az izlandi Valur csapatát fogadjuk. Nagyon nehéz ellenfél vár ránk, de bízunk a továbbjutásban, és mindenkit szeretettel várunk mindkét meccsre, a csarnokban és a tévé előtt! Hajrá, DAC!

Stanislav Mašek: 40 éves vagyok, a DAC aktív játékosa, egész életemet a kézilabdának szenteltem, karrierem túlnyomó részét pedig Dunaszerdahelyen töltöttem, emellett viszont Nyitrán, Vágsellyén és Gútán is tevékenykedtem. Pillanatnyilag edzői tanulmányokat folytatok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább